GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #7 > Programiranje
Arhiva tekstova iz sekcije Programiranje. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #7 (5) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #7 (Novembar 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Neka zlatna (?) pravila
Dejan Jelović
Stara, dobra narodna kaže: "Govori samo ono što razumeš", ali za nju, ili nisu čuli, ili su je zaboravili, mnogi koji termine objektnog programiranja koriste bez ikakvog smisla i razumevanja. Dejan Jelović se u svom tekstu potrudio da stvari postavi ispravno, pa ako želite da impresionirate kolege...
nopreview
pc007ins.zip
(26.09 KB)
A:Setup
Obrad Bjelić
Postoji li pouzdana i bezbolna instalacija napisanog programa? Iako je bezbroj načina da stvari pođu naopako, Obrad Bjelić će pokazati puteve kojima možete izbeći zamke, opisujući program i tehniku instalacija za Windows konfiguraciju.
nopreview
Struktura fajl sistema
Nebojša Vasiljević
Nastavljajući seriju tekstova o Unix-u, Nebojša Vasiljević objašnjava glavne koncepte podsistema datoteka, osnovne sistemske pozive i specifične situacije u radu sa datotekama.
nopreview
Borland komunikacije
Srđan Herak
Srđan Herak se bavi interesantnom temom: programiranjem serijskih portova u Windows okruženju, uz početna uputstva za njihovo otvaranje i osnovnu komunikaciju.
nopreview
Dinamičko programiranje
Damjan Vujnović
Damjan Vujnović otkriva osnovu ideju na kojoj se zasnivaju algoritmi dinamičkog programiranja: problem se deli na potprobleme, a jednom rešen potproblem kao međurezultat se čuva i koristi svaki put kad ponovo naiđemo na isti potproblem.YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter