GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #8 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #8 (5) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #8 (Decembar 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Milan Bašić
nopreview
SinFON, drugi put
Jelica Protić
Vremena se menjaju i na ovim prostorima, pa su tako i računarstvo i informatika konačno dobili svoje zasluženo mesto na velikim skupovima. O jednom od njih, SinFON-u, namenjenom prezentaciji studentskih radova u računarskim naukama i informatici, održanom na Zlatiboru, piše Jelica Protić.
nopreview
U svetu komunikacija
Zoran Kehler
U Ženevi, na svetskoj izložbi komunikacija Telecom 95, predstavilo se više od hiljadu izlagača, na gotovo stotinu hiljada kvadratnih metara. Jedan od ogromnog broja posetilaca bio je i Zoran Kehler.
nopreview
Gosti iz Norveške
Beograd je nedavno bio počastvovan prisustvom poznate firme Rasterex, koju su naši čitaoci, pre svega, upoznali po grafičkim karticama. Sa direktorima ove kompanije smo razgovarali o njihovoj poslovnoj strategiji, proizvodima i budućoj saradnji sa firmom OSA računarski inženjering.
nopreview
Iz Bukurešta u Filadelfiju
Dragan Milićev
Upravo je završeno regionalno takmičenje zemalja Istočne Evrope za studente programere, na kome je naša ekipa stekla pravo da se nađe među najboljima, koji će se iduće godine nadmetati u Filadelfiji. Utiske iz Bukurešta iznosi Dragan Milićev, koji je i vodio ekipu.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter