GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #93 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #93 (11) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #93 (Oktobar 2003)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Pogled na Longhorn
Sava Zdravković
Kojim će putem krenuti najpopularniji operativni sistem današnjice? Pogledali smo alfa verziju Longhorn-a, koji će možda nositi ime Windows 2005 i koja će svakako usrećiti prodavce hardvera; za sledeći Windows biće vam potreban i računar sledeće generacije.
nopreview
Lako je ukrotiti zver
Dragan Grbić
Ukoliko angažujete Microsoft Office u poslovnom sistemu, nije dobro da stanje instalacija prepuštate slučajnosti. Postoji besplatni skup alatki koji će proces angažovanja tog paketa dovesti do vrlo preciznog rezultata.
nopreview
Architectural Desktop 2004
Aleksandar Milošević
Nedavno se na tržištu pojavio Architectural Desktop 2004, zajedno sa ostalim paketima zasnovanim na novoj verziji AutoCAD-a. Šta ima novo za arhitekte?
preview
Marko Čule
Pre više od godinu dana pisali smo o beta-verziji "Brazila", sjajnog plug-in-a za rendering u 3ds max okruženju. Sada je pred nama finalni proizvod, koji je vredelo čekati.
nopreview
PowerBuilder 9
Miroslav Perović
PowerBuilder 8 je doneo kompletnu promenu IDE okruženja i bolju kontrolu grešaka. Na prvi pogled, verzija 9 ovog programa ne donosi skoro ništa suštinski novo, ali da li je tako?
nopreview
Naše e-banke
Boris Stanojević
Posle analize softvera koji se koristi za elektronsko plaćanje, krenuli smo redom, od banke do banke. Kakve prednosti i troškove klijent može da očekuje?
nopreview
U službi InDesign-a
Bojan Stojanović
Nekoliko atraktivnih dodatnih programa za Adobe InDesign možemo posmatrati kao dokaz popularnosti ovog DTP alata ili kao demostraciju prednosti otvorene arhitekture. Za korisnike InDesign-a to su pre svega alatke koje čine rad efikasnijim...
nopreview
Moćni DVD
Voja Gašić
Cyberlink se godinama trudi da opravda svaku "celobrojnu" verziju PowerDVD-a novitetima koji će ulepšati gledanje filmova. Šta donosi verzija 5?
preview
Bojan Stojanović
Pojava svakog novog OpenType Pro fonta važan je događaj za domaću tipografsku scenu. Posebno ovoga puta, pošto je srpska srednjovekovna baština poslužila kao osnova za font iz Adobe kolekcije...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Kerio Personal Firewall, Advanced Office XP Password Recovery, Capture Professional i Express Thumbnail Creator.
nopreview
Bed & Breakfast Guide
Ladislav Struharik


Plazma

Pantheon PAWYuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter