GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #243 > Aktuelno
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
nopreview
Bizit 2017: Najveća poslovna žurka na Balkanu
Voja Gašić
Nakon tri uspešne godine, zakazali smo i ovogodišnju konferenciju BIZIT. Dobre stvari ne treba menjati, pa vas ponovo pozivamo u Klub poslanika da, 1. i 2. novembra, u inspirativnoj atmosferi probamo nove stvari i upoznamo nove koncepte i rešenja koja obezbeđuju efikasnije poslovanje
- PC #243 (Maj 2017)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Bizit 2017: Najveća poslovna žurka na Balkanu

Budimo hrabri

Prošle godine borili smo se za digitalizaciju jer smo verovali da će informaciono-komunikacione tehnologije značajno pomoći u poslovanju, ali i u svim ostalim aspektima života. Pogrešili smo! Bez digitalizacije uskoro neće biti poslovanja, a i ostali aspekti života biće ozbiljno dovedeni u pitanje. Zato moramo da menjamo način na koji razmišljamo.

Naši predavači upoznaće vas s osnovama planiranja i uvođenja informaciono-komunikacionih rešenja za vaše poslovanje. Nizom korisnih prezentacija, provešće vas kroz osnovne parametre u odlučivanju o tome kakav data centar da izaberete, kakav softver da izaberete, kome da poverite brigu o svojim podacima, da li da pređete u cloud, zadržite sve unutar vaše kompanije ili izaberete neko hibridno rešenje.

Budimo u toku

Uloga informaciono-komunikacionih tehnologija u poslovanju, odavno se ne svodi samo na knjigovodstvo. Zato se dobro poslovno rešenje ne završava na obavljanju rutinskih, svakodnevnih poslova.

Uz pomoć poslovnog izveštavanja, kvalitetno poslovno rešenje će vam pružiti mnoštvo informacija o vašem tekućem biznisu, poput ukazivanja na uska grla ili na pikove u radu, a savremeni BI mehanizmi će sami vizuelno predstavljati, analizirati, predlagati izmene i upućivati vas na efikasniji nastup na tržištu ili čak proširenje osnovne delatnosti u skladu s opštim trendovima.

Na BIZIT predavanjima i u specijalizovanim radionicama saznaćete kako se dolazi do efikasnih poslovnih izveštaja, analiza i planiranja koje se uklapa u vaše poslovne vizije.

Budimo prodorni

Da biste ostvarili svoje poslovne ambicije i uspeli na tržištu, opet vam je potrebna strategija i alati koje nude informaciono-komunikacione tehnologije. Na BIZIT predavanjima, radionicama i susretima saznaćete koje su vam strategije i alati neophodni u savremenom digitalnom „svetu lakog ignorisanja“ da biste stigli do onih kojima su potrebni vaši proizvodi ili usluge.

Budimo zajedno

Naredni BIZIT nudi vam i jedinstvenu mogućnost B2B susreta u kome ćemo svoje potrebe i ponude moći da podelimo 1-na-1, u ličnim susretima iz kojih najbrže možemo da objasnimo šta želimo ili šta nudimo. BIZIT će vam organizovati neposrednu razmenu informacija sa željenim sagovornicima. Zato, dođite na BIZIT!




BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter