GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #42 > Komunikacije
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
nopreview
Sezamova novogodišnja nagradna igra
Treću godinu rada SezamPro proslavlja atraktivnom nagradnom igrom: najsrećniji korisnici će dobiti lepo zaokruženu Celeron 333 konfiguraciju, mobilni telefon sa pretplatom, DVD uređaj...
- PC #42 (Januar 1999)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Sezamova novogodišnja nagradna igra

U Sezamovoj novogodišnjoj nagradnoj igri automatski će učestovati svi korisnici koji od 10. do 31. decembra uplate Sezamove usluge u ukupnoj vrednosti od 400 dinara ili više. Većina korisnika će se verovatno opredeliti za uplatu SezamInternet pretplate za dva meseca: za 480 dinara dobijate dva sata punog pristupa Internetu dnevno, što je dovoljno čak i za veoma zahtevne Web surfere. Korisnici kojima je potrebno više mogu se opredeliti za jednomesečnu Internet pretplatu (240 din) i neku od Extra usluga: recimo, 10 Extra sati pristupa, koje mogu koristiti kada im istekne osnovna kvota vremena (80 din) i 10 MB ExtraMail-a, mogućnost za one koji primaju i šalju više od po 6+6 MB e-mail-a mesečno (80 din).

Korisnici koji se prvenstveno interesuju za download shareware softvera i drugih materijala iz sveta, mogu se opredeliti da svoju osnovnu kvotu dopune dodatnom količinom GetFileExtra megabajta. GetFile servis, naime, omogućava svakom SezamInternet pretplatniku da naručuje proizvoljne datoteke iz sveta, koje će biti prenesene u periodu slabijeg opterećenja Internet linka i koje će moći da preuzme sa Sezamovog diska, punom brzinom svog modema. Korišćenjem ovog servisa uštedećete mnogo Internet vremena i na najefikasniji način doći do potrebnih fajlova.

Nagradna igra je otvorena i za korisnike koji su prvenstveno zainteresovani za pristup domaćim sadržajima i razmenu elektronske pošte: za 384 dinara dobićete šest meseci SezamClassic pretplate, koja omogućava pristup Sezamovom konferencijskom sistemu, Web prezentaciji, drugim prezentacijama na Sezamovom Web serveru, kao i mogućnost da svakog meseca razmenite 3+3 MB elektronske pošte sa svetom i naručite 20 MB datoteka sa Interneta – svakoga dana Sezamu možete da pristupate po 120 minuta. Iznos od 400 din neophodan za učešće u nagradnoj igri dostići ćete ako uplatite još nekoliko megabajta ExtraMail-a. Zanimljiva je i mogućnost uplate tromesečne InternetStarter pretplate (3×120 din, uz popust od 15%) koja, uz sve Classic kvote, daje korisniku mogućnost da svakoga dana pristupa kompletnoj Internet mreži po 30 minuta.

Propozicijama nagradne igre predviđene su i neke dodatne pogodnosti: imena korisnika koji u decembru uplate za usluge SezamaPro 800 dinara ili više, naći će se „u bubnju“ po dva puta, čime se povećavaju izgledi za neku od nagrada. Zanimljiva mogućnost za ulazak u ovu kategoriju je uplata četvoromesečne SezamInternet pretplate, kojom stičete pravo i na popust od 15% – dakle, ukupno 816 dinara. Najzad, ako ste pretplatnik SezamaPro i dovedete novog korisnika koji uplati usluge u vrednosti od 400 dinara ili više, u bubnju se neće naći samo njegovo, već i vaše ime. Tako stičete (ili povećavate) šanse da dobijete neku od nagrada.

Javno izvlačenje nagrada biće održano u SezamCafé-u 5. januara 1999. godine – za više informacija, pozovite 011/3227-231 ili pogledajte www.sezampro.yu. Srećno!

SLEDEĆI TEKST U PC #42
nopreview
50 najboljih
Aleksandar Petrović


NativeTeams

Realme

AB Soft

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter