GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #132 > Hardver
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
USB rešo
Andrijana Todorović
Pojavio se simpatični USB hab proizvođača T''B koji ume sve, čak i da kuva (ili barem podgreva) kafu. U bukvalnom smislu te reči!
- PC #132 (April 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

USB rešo

Već smo videli interesantne spravice koje mogu da se priključe preko USB-a, kao što su zvučnici, kamere, MP3 plejeri, pa smo govorili „ne ume samo kafu da kuva“. E, sada se pojavio simpatični USB hab proizvođača T’nB koji – verovali ili ne – ume da kuva (ili barem podgreva) kafu. Opšte je poznata stvar da su kompjuteraši najgore kafopije, ali isto tako umeju da se zarade ili zaigraju, pa se kafa ohladi. Tu na scenu stupa Cofee Hub, idealan za sve one koji vole uvek vruć napitak na stolu. Takođe ga preporučujemo umesto podmetača, naročito onima koji su do sad držali šoljicu na otvorenom tray-u CD drajva.

Sa strane haba je taster kojim uključujete rešo. U trenucima kada nije uključen, ovaj maleni šporet služi svojoj prvobitnoj nameni – USB 1.1 hab, sa četiri utičnice, što dobro dođe svakome ko nema izvučene USB portove na prednjoj strani kućišta. Eliminisaćete svako saginjanje i ubadanje naslepo. Brzina prenosa podataka je 12 Mbps, a „ringla“ se zagreva čak do 80 stepeni Celzijusa. Zbog visoke temperature, ali i zbog četiri porta, preporučeno je da imate malo kvalitetnije napajanje, a ako ga nemate, tu je dodatni 5 V ispravljač. Cena ove spravice je samo 700 dinara, pa eto i prilike da nekoga obradujete.

Korisne adrese:

Dudi C.O.
tel: 011/2152-091

SLEDEĆI TEKST U PC #132
preview
MSI laptop za igrače
Branko Maksimović


NativeTeams

Realme

Inspira

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter