GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #136 > Softver
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Sinergija 2007
Dejan Ristanović
Ovogodišnja Sinergija biće održana u Novom Sadu, u Master centru. Prijavite se, iskoristite posebni popust i priliku da dobijete notebook računar u našoj nagradnoj igri...
- PC #136 (Septembar 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Sinergija 2007

Prijavite se, iskoristite popust od 15% i priliku da dobijete Lenovo C200 notebook

Sedma konferencija "Sinergija", tradicionalna prilika da upoznate Microsoft-ove tehnologije, održava se od 16. do 19. oktobra u Novom Sadu, pod parolom Speed of change. Svaka sledeća "Sinergija" bila je ambicioznije zamišljena od prethodne, sa sve većim brojem predavanja, demonstracija i workshop-ova. Vrhunski predavači iz sveta, ali i iz domaćih firmi koje su izgradile partnerski odnos sa Microsoft-om, na Sinergiji prenose svoja iskustva posetiocima, a i sami polaznici imaju priliku da međusobno prodiskutuju o projektima kojima se trenutno bave. "Sinergija" je bazično konferencija za ljude koji se bave razvojem softvera zasnovanog na Microsoft-ovim tehnologijama, ali ona nije mesto na kome se okupljaju isključivo programeri - postojanje niza paralelnih tokova predavanja u raznim salama omogućava širokom krugu profesionalaca da sačini sebi program u skladu sa sopstvenim predznanjem, potrebama i interesovanjima.

"Sinergija" će i ove godine biti održana u Novom Sadu, u atraktivnom okruženju Master Centra. Trodnevni program se koncentriše na primenu i integraciju sistema Windows Vista i Microsoft Office 2007 sa postojećim rešenjima, ali i programima koji dolaze, kao što su Windows Server 2008, Visual Studio 2008 i SQL Server 2008, čije će radne verzije biti ekskluzivno prikazane. Ove godine konferencija obuhvata 12 ključnih grupa predavanja: Poslovne aplikacije, Poslovna inteligencija, Povezani sistemi, Razvoj baza podataka, Razvojne alatke i tehnologije, Upravljanje i operacije, Mobilnost, Office sistem, Bezbednost, Objedinjene komunikacije, Windows klijent i Windows server infrastruktura.

Verujući da ce mnogi naši čitaoci učestvovati na Sinergiji, sa beogradskom kancelarijom Microsoft-a smo dogovorili posebnu pogodnost: prijavite se za Sinergiju na strani www.mssinergija.net navodeći obavezno prijavni kod PCPRESS7 i dobićete popust na cenu kotizacije od 15% plus priliku da osvojite notebook računar Lenovo C200. Prvog dana Sinergije u 18 casova u Press centru okupiće se polaznici koji su se prijavili posredstvom našeg časopisa, razmeniti iskustva sa urednicima "PC"-ja, a jedan od njih ce odneti kući Lenovo notebook. Vidimo se 16. oktobra u Novom Sadu!

SLEDEĆI TEKST U PC #136
preview
Koktel vektora
Bojan StojanovićBIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter