GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #158 > Hardver
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Garmin uz karmin
Andrijana Maksimović
Garmin je, koncipirajući Nuvi 250, pokazao da razmišlja o potrošačima koji nose suknju tj. o potrošačicama. Uz kvalitetan GPS navigator dobijate čak i prigodnu crno-roze torbicu koja će sprečiti da se lak za nokte ili parfem prospu po uređaju...
- PC #158 (Septembar 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Garmin uz karmin

Verovatno ste već navikle da navigacija bude ekskluzivno muška oblast i neka vrsta muške igračke. Čak i ako ste pokušale da zavirite u tu čudesnu spravu koja vam govori kuda da idete, uglavnom bi vam je otimali iz ruku uz objašnjenje: „Nemoj sad to da mi diraš, pokvarićeš podešenu rutu!“. E pa, Garmin je pokazao da razmišlja o potrošačima koji nose suknju, tj. o potrošačicama. Odličan primer za to je nežnoružičasti Nuvi, koji je autorku ovih redova nedelju dana nepogrešivo vodio kroz beogradske ulice i uličice i sa čistom desetkom prošao test u novobeogradskim blokovima.

Softver je poprilično lak i logičan – samo kliknete na taster Kuda da idem, unesete željenu adresu i možete samouvereno vladati raskrsnicama. Ako želite da se upoznate sa rutom pre nego što krenete, tu je opcija Simulacija, čisto da proverite kuda ćete ići. Takođe, u Nuvi 250 možete ubaciti omiljene fotografije koje možete pregledati kad se umorite od vožnje. Ono što je najbitnije za našu žensku rubriku jeste to što uz Nuvi 250 dobijate prigodnu crno‑roze torbicu koja će sprečiti da se lak za nokte ili, ne daj bože, parfem prospu po uređaju. Cena ovog ljupkog uređaja je oko 170 evra što, priznaćete nije mnogo a uštedećete benzin, vreme i živce. Od naših prijatelja iz Infoteam‑a dobili smo dojavu da ih je svega nekoliko komada ostalo na lageru, pa zato, drage dame, požurite.

Korisne adrese:

InfoTeam
http://www.infoteam.rs/

SLEDEĆI TEKST U PC #158
preview
Windows na sedmom nebu
Voja GašićRoche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter