GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #158 > Aktuelno
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Bench House
Tamara Marković
Od sajta do prodavnice za sve ljubitelje dobrog hardvera... Da vidimo kako je nastao Bench House u Kozjačkoj ulici.
- PC #158 (Septembar 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Bench House

Nakon deset godina pisanja o kompjuterima, kompjuterskoj opremi i gedžetima na Web lokacijama www.benchmark.rs i www.benchit.rs , prisustvovali smo novom momentu u širenju delatnosti Bench sajtova. Podržani od posetilaca i članova Bench Foruma, kao najuticajnije online zajednice na našim prostorima, uplivali su u retail vode otvaranjem specifične prodavnice računarske opreme pod imenom Bench House. Radnja se nalazi u Kozjačkoj ulici broj 4 u Beogradu, a otvorena je u julu, kada smo zavirili u prodajni prostor koji zauzima oko 150 kvadratnih metara na dva nivoa i u startu privlači pažnju atraktivnim enterijerom.

Iza ovog projekta stoje saznanja sakupljena iz svakodnevne interakcije sa Bench zajednicom – na osnovu njihovih iskustava, primedbi, sugestija i želja Bench House će pokušati kupcima da pruži natprosečnu uslugu, dobru ponudu, stručne savete, kvalitetan i dovoljno brz servis. Glavna ideja je da u centru pažnje bude kupac koji se oseća baš kao kod svoje kuće. Takvu atmosferu čini više elemenata, a interesantno je pomenuti da je ovo jedina kompjuterska prodavnica u kojoj možete popiti kafu. Naime, u donjem delu radnje smešten je Bench klub u kome, nezavisno od toga da li ste došli da nešto kupite ili samo da se informišete, možete sesti i uz kaficu popričati sa nekim od forumaša, poslužiti se računarima za surf, a pri tome uživati u pogledu na police i police hardvera.

Bench House će se svojim izborom razlikovati od stereotipne ponude na domaćem tržištu. Tu su novi brendovi, drugačiji modeli, postavka najnovijeg hardvera, kao i specifične i ekskluzivne komponente koje nećete naći u drugim radnjama. Bez obzira na to da li se radi o high‑end segmentu ili pristupačnijem cenovnom rangu, primarni kriterijum za odabir proizvoda jeste kvalitet. Na jednom mestu naći ćete široku ponudu komponenti, bilo da je reč o procesoru, grafičkoj karti, matičnoj ploči, hard disku, memoriji, hlađenjima ili kućištima, za razne ukuse i mogućnosti. Kupcima je na raspolaganju i širok izbor notebook računara, monitora i kompjuterskih periferija, a kada je u pitanju desktop varijanta, najavljeno je i pokretanje Benchmark linije računara. Tim prodavaca koji je zadužen da pruži podršku i pomoć pri kupovini regrutovan je upravo među posetiocima Bench Foruma, kako bi svojim tehničkim znanjem mogli da odgovore na pitanja radoznalih kupaca.

Na sajtu www.bench‑house.rs možete pronaći osnovne informacije o ponudi, cenama i akcijama, kao i saznati ko je kvalifikovan za kupovinu po povlašćenim uslovima. Uskoro se može očekivati i uvođenje Bench klub kartica, koje će obezbeđivati specijalne popuste. Preko sajta još nije moguće online naručivanje – možete naručiti lično, telefonom ili e‑mail‑om. Kupcima van Beograda roba se dostavlja na željenu adresu, a oni koji su u Beogradu imaće priliku da budu deo nekog od dešavanja koja su planirana za predstojeću sezonu. Bench klub je osmišljen i kao prostor za prezentacije i radionice različitog tipa, gde će se kroz zanimljive manifestacije u direktnom kontaktu naći proizvođači opreme i njihovi krajnji korisnici.

SLEDEĆI TEKST U PC #158
nopreview
Uvodnik
Dejan Ristanović


IKOTEK-2023-04


PC Press Studio

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter