GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #111 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #111 (15) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #111 (Maj 2005)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Ujedinjeni kreativni alati
Bojan Stojanović
Adobe Creative Suite 2 donosi nove verzije grafičkih i DTP programa. Oplemenjeni novim opcijama i čvrsto povezani, Adobe-ovi motori kreativnosti spremni su za prepress i Web terene. U susret tržišnoj promociji, zavirili smo u paket...
nopreview
Druga otvorena kancelarija
Branislav Mihaljev
Poslovni programski paket otvorenog koda, OpenOffice.org, uskoro će biti objavljen u verziji 2. Isprobali smo finalnu beta verziju i analizirali brojne novitete.
nopreview
Svet uvek dostupnih
Dragan Grbić
U svetu globalnog povezivanja budućnost kancelarijskog poslovanja leži u direktnoj komunikaciji saradnika, ma gde se oni nalazili. Microsoft nudi još jedno ozbiljno rešenje na tom planu - Live Communications Server 2005.
nopreview
Z kao Zermatt
Đorđe Grujić
Predstaviti projekat investitoru uvek je bio izazov. Današnje vreme donosi mnoge interaktivne načine, od kojih se najnoviji zove Zermatt.
nopreview
RAID za štampače
Milan Četić
RAID je tehnologija koja povezuje više jeftinih diskova u klaster koji konkuriše daleko skupljim proizvodima. Ista ideja funkcioniše u svetu štampača - upoznajte programe ClusterQue i Velocity Balance.
nopreview
Reparacija defragmentacije
Zvezdan Dimitrijević
Pre defragmentacije obično vredi napraviti backup diska, jer se može desiti da sistem nakon "popravke" postane neupotrebljiv. Ali, šta raditi ako nevolja nastupi kada se za nju niste pripremili?
preview
Dražen Dotlić
Moderno doba donosi moderne izazove. Pristup velikom broju servisa na Mreži danas zahteva lozinku, pa čuvanje i zaštita lozinki postaje problem za sebe. Poverite svoje lozinke Password Agent-u...
nopreview
Susret sa zmijom
Marko Aleksendrić
Baze podataka? Obrada teksta? Web programiranje? Upoznajte Python, programski jezik koji je među osam najviše korišćenih u svetu i koji stiče sve veću popularnost...
nopreview
Maj u džepu
Marko Savković
U svetu malih računara željno se iščekuje mobilni Windows 2005, a u međuvremenu je velika većina "džepnog softvera" podržala VGA uređaje i landscape mod prikazivanja. Predstavljamo nekoliko majskih favorita.
nopreview
Telefon pod kontrolom
Miroslav Perović
Telefonski računi predstavljaju ozbiljan izdatak u preduzećima, pa vredi uložiti trud u njihovo stavljanje "pod kontrolu". Ukoliko koristite malu centralu, isprobajte domaći program PBXWatch.
nopreview
Samo moji znaci
Zoran Dimić
Windows je moćan i kompleksan operativni sistem koji donosi i gomilu stvari za koju verovatno i ne znate da postoje, a opet one mogu biti korisne. Isprobajte eudcedit, sistemski editor karaktera.
preview
Dragan Vlajković
Emulacija jednog od najpopularnijih računara prošlog veka, britanskog Sinclair ZX Spectrum-a, već dvadeset godina ne prestaje da privlači pažnju fanova. Sada je na sceni novi kandidat, EmuZWin.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
CounterSpy, DBXtract, Digitope Pixelshop, Exact Audio Copy i Undelete.
preview
Nenad Veljković
Uz sva "piši kao što govoriš" pravila, često se dogodi da niste sigurni kako se neka reč ili fraza piše. Tada obično pogledate u knjigu Ivana Klajna "Rečnik jezičkih nedoumica". Zahvaljujući firmi Koš&Co, ova vredna publikacija sada je raspoloživa i u elektronskoj formi.
nopreview
The Encyclopedia of Recreational Diving
Branislav Bubanja
Enciklopedija rekreativnog ronjenja neće zameniti ronilački kurs, ali će vam omogućiti da se na tom kursu pojavite u top-formi...


Nordeus

BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter