GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #131 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #131 (11) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #131 (Mart 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Dragan Grbić
Excel 2007 nas nije iznenadio rastom u svim smerovima - to smo od njega i očekivali. Ali, kako objasniti gomilu novosti u programu u kome ste i do sada imali skoro sve što ste mogli da poželite?
nopreview
Temeljno preuređenje
Branislav Mihaljev
Kada ih pogledate sa "istorijske distance", prethodne dve verzije Access-a nisu donele ključne izmene i bitnije nove mogućnosti. Access 2007 donosi novu JET mašinu i mnogo drugih poboljšanja...
nopreview
Od ideje do realizacije
Mladen Mijatović
Ne kaže se uzalud da put od ideje, preko projekta, do gotovog proizvoda nikada nije bio kraći. Ispitali smo šta treba uraditi da bi od slike iz virtuelnog sveta CAD softvera nastao opipljiv rezultat, korišćenjem SolidWorks programskih komponenti.
nopreview
Inteligentna animacija
Stevan Josimović
Tvorci Dynamic Motion Synthesis sistema animiranja, kompanija Natural Motion, su predstavili verziju 2.7 sjajnog programa za inteligentnu animaciju nazvanog endrophin. Šta ima novo u njihovom svetu?
preview
Đorđe Grujić
Da li možete da zamažete rukave ako koristite novi SketchUp 6 Pro, elektronsku verziju B6 olovke, koja se pritom "preziva" Google? Vredi probati...
nopreview
Novi igrač na desktop-u
Ivan Jelić
Uvek nas obraduje pojava svežeg koncepta u moru derivata i izvedenih radova, a poslednju takvu novost predstavlja objavljivanje prve stabilne verzije nove desktop distribucije Linux-a koja donosi zanimljive ideje. Isprobali smo Foresight Linux kompanije rPath.
nopreview
Navigacija sa mobilnog
Aleksandar Veljković
Pojava jeftinih GPS Bluetooth modula izazvala je pravu lavinu ideja kako pojednostaviti i pojeftiniti GPS navigaciju. Da li je moguća besplatna navigacija posredstvom mobilnog telefona? Nav4all je, po svemu sudeći, otišao najdalje...
preview
Bojan Stojanović
Za vizuelnu dopadljivost Viste i udoban rad u aplikacijama u velikoj meri su zaslužni novi fontovi i ClearType tehnologija. Napravili smo tipografsku mapu za snalaženje u Visti.
nopreview
Optimizujte procese
Marko Herman
Prikaz poslovnih procesa predstavlja ozbiljan zadatak koji menadžerima pomaže da analiziraju i optimizuju funkcionisanje firme. Jedna od najboljih aplikacije koje pomažu u tome jeste PowerDesigner, koji je stigao do verzije 12.1.
preview
Mladen Mijatović
Velike firme koja se bave maloprodajom suočavaju se sa nizom problema u svakodnevnom poslovanju. Primer primene Dynamics NAV paketa u kompaniji "N sport" prikazuje kako se Microsoft-ovi proizvodi mogu iskoristiti za njihovo rešavanje...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Back4Win, Deep Burner, Foxit PDF Creator, Launchy, TracksEraser i Transbar.


Nordeus

BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter