GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #136 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #136 (12) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #136 (Septembar 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Lokalizovani Office 2007
Dragan Grbić
Sredinom jula na MSDN portalu je objavljena paleta mnogih lokalizacija sistema Microsoft Office 2007, među kojima se nalazi i verzija na srpskom jeziku. U očekivanju velike domaće promocije, bacili smo pogled na lokalizovani Office.
nopreview
Kućni Windows server
Branislav Mihaljev
Sve više domaćinstava poseduje više od jednog računara. Deljenje foldera, datoteka i Internet veze više nije opcija - pred nama je novi Windows za upravljanje resursima kućne mreže. Zove se Home Server.
nopreview
Korak od 2007 milja
Dragan Grbić
Kako unaprediti program čije su osnovne funkcionalnosti zadovoljene već godinama, a već se smatra izuzetno udobnim za rad? Microsoft Office Visio 2007 dokazuje da uvek postoji prostor za napredovanje.
nopreview
Novo u 3D projektovanju
Slobodan Perišić
Izašla je verzija 2008 programa Autodesk Inventor, aplikacije koja je poslednjih šest godina program broj jedan u 3D CAD svetu. Zadržava li Inventor lidersku poziciju?
preview
Dejan Ristanović
Ovogodišnja Sinergija biće održana u Novom Sadu, u Master centru. Prijavite se, iskoristite posebni popust i priliku da dobijete notebook računar u našoj nagradnoj igri...
preview
Bojan Stojanović
Adobe Illustrator je ostao bez valjane konkurencije - usamljenički živi na tronu gospodara vektora i dalje ukazuje dužno poštovanje svojim vernim korisnicima. Promene u verziji CS3 možda nisu tako zvučne, ali su korisne i u skladu sa njegovim renomeom.
nopreview
Buena Vista Social Club
Voja Gašić
Posle instalacije svakog operativnog sistema sledi period prilagođavanja okruženja vašim potrebama. Tada se obično zaintresujemo za trikove i pojedine manje poznate osobine Windows-a...
preview
Dragan Vlajković
Priču o emulatorima računara iz PC Muzeja nastavljamo tekstom o dva najpopularnija 16-bitna računara iz osamdesetih i ranih devedesetih: kako na PC-ju pokrenuti Atari ST i Amigu?
nopreview
SharePoint u centru
Nada Runteski
Kompanije koje se ubrzano razvijaju imaju obavezu da prate savremene trendove u procesu razmene informacija, kontrolišući upravljanje dokumentacijom i unapređujući poslovne procese. Pogledajmo kako su u "Grand Promu" primenili Microsoft SharePoint Portal.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
C-Organizer, Jetico Personal Firewall, SBMAV Disk Cleaner, Shutter i Spyware Terminator.
nopreview
Kulturna avantura
Marko Herman
Nedavno je predstavljeno zanimljivo izdanje koje se, sudeći po sadržaju, obraća nešto starijim školarcima. U pitanju je disk Avantura Cooltura...
nopreview
Video kurs računarskih osnova
Marko Herman
DGA Group pod sloganom "Za samo 7 dana" nudi paket u kojem dobijate knjigu na 90 strana i dva DVD-Video diska sa lekcijama.


Nordeus

BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter