GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #140 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #140 (9) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #140 (Januar 2008)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Visual Studio 2008
Bojan Dulejan
Dve godine nakon predstavljanja prethodnog izdanja, pred nama se nalazi nova verzija paketa Visual Studio. Ikona i prvi pogled na korisnički interfejs neodoljivo podsećaju na prethodnu verziju, ali su izmene brojne i veoma važne, naročito za Web i Office programere.
nopreview
Vizuelizacija zvuka
Branislav Jugović
I miris i ukus važni su kada pijete kafu, pa tako i multimedija podrazumeva vizuelni i zvučni utisak. Šta donosi novi Adobe Audition 3, alatka za poboljšanje zvučnog utiska?
preview
Dragan Grbić
Da biste pripremili neku brošuru za štampanje, ne morate da budete ekspert niti je nužno da angažujete skupe DTP programe. Kako bi bilo da upotrebite program koji se možda već nalazi na vašem računaru? Isprobali smo Microsoft Publisher 2007.
preview
Marko Herman
LiveCycle sistemom Adobe ne samo da sigurnim koracima ulazi na polje poslovne produktivnosti, već pokušava i da ga iz osnova promeni...
nopreview
JavaScript za InDesign
Bojan Stojanović
Ako su softverski paketi motori produktivnosti, onda su skriptovi turbo pogon za brži rad. Kratak skript može da vas spase ponavljanja monotonih operacija. Zato ćemo se pozabaviti skriptovima za Adobe InDesign CS3.
preview
Đorđe Grujić
Google Earth je svima dobro poznat, a korisnici SketchUp-a se odavno oslanjaju na njega da bi postavili svoje projekte na mesta gde će biti izvedeni i tako demonstrirali svoje ideje investitoru. Od sada to mogu i korisnici Archicad-a 11, uz Google Earth Connections.
nopreview
Brzi PDA start
Marko Savković
Nakon kupovine PDA uređaja susrećemo se sa malim delom njegove funkcionalnosti. Korišćenjem ekrana osetljivog na dodir i upotrebom sve bržih procesora i više raspoložive memorije rad postaje višestruko produktivniji. Uz malo softvera...
nopreview
U susret Evroviziji
Branislav Jugović
Sledeće godine bićemo domaćini jedne od najstarijih i najpoznatijih panevropskih priredbi - Pesme Evrovizije. Takva prilika se ne pruža često, pa su i pripreme obimne i komplikovane...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Advanced Windows Care, Greeting Card Designer, Systweak Antispyware, Ultra Editor i Weather Pulse.Zebra

Orion DataKing

RNIDS

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter