GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #141 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #141 (13) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #141 (Februar 2008)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Alat za gradnju napretka
Dragan Grbić
Microsoft Office SharePoint Designer 2007 je novi sistem namenjen unapređivanju poslovnih portala. Da li je reč samo o nasledniku FrontPage-a tj. alatki za vašeg webmaster-a?
preview
Branislav Mihaljev
Bez velike buke, Firefox 3 je stigao do druge beta faze. Do finalnog izdanja nije preostalo mnogo; aktuelna beta popravlja više od 11.000 problema uočenih u ranijim verzijama. Šta novo može da ponudi jedan naizgled jednostavan program?
nopreview
Šesta virtuelna stanica
Dražen Dotlić
Pre oko dve godine pisali smo o verziji 5 programa za virtuelizaciju VMWare. U međuvremenu se pojavila međuverzija 5.5, a onda je stigla i finalna "šestica"...
nopreview
Govorite li IFC?
Đorđe Grujić
Digitalna razmena podataka u građevinskoj industriji se tradicionalno svodi na crtež, ali novo doba i VB/BIM pristup zahtevaju nešto više. IFC vam pruža način da zbilja efikasno komunicirate sa kolegama koji rade na istom projektu.
nopreview
Screencasting za sve
Goran Stefanov
Komplikovani proces screencasting-a, zahvaljujući najnovijem izdanku kompanije Techsmith, doživljava renesansno razdoblje evolucije. Glavni argument u prilog programu Camtasia Studio je integrisani all-in-one pristup...
nopreview
Comodo vatreni zid
Goran Stefanov
Najnoviji Comodo Firewall Pro 3 pokušava da nastavi tradiciju kvaliteta prethodnika, oslanjajući se na svojevrsnu kombinaciju firewall i IPS zaštite. Koliko je u tome uspešan?
preview
Kristijan Lazić
Krstarite Internetom, preuzimate različite sadržaje i niste najsigurniji da je vaš antivirusni softver pouzdan... Tu vam mogu pomoći on-line AV skeneri.
nopreview
Kaspersky je naš
Marko Herman
Jedan do najpopularnijih programa za zaštitu računara je u Novu godinu ušao na još jednom jeziku - našem. Da li će ga domaći korisnici sada bolje razumeti?
nopreview
Softver kao usluga
Dragan Božić
Da li malo preduzeće treba da troši novac na servere, aplikacije i informatičare ili da izabere neki data centar, komercijalnu outsourcing IT platformu? Potpišete Ugovor o nivou usluge i ne mislite?
nopreview
PDA komplet softvera
Marko Savković
Nastavljajući pregled softvera za džepne računare, ovoga meseca se bavimo uslužnim programima za pristup Internetu, povećavanje produktivnosti i reprodukciju multimedijalnih sadržaja
nopreview
Bojan Stojanović
Rad na svakoj publikaciji u InDesign-u počinje izradom dokumenta i postavljenjem osnovnih parametara. Kako da to efikasno uradite pomoću skriptova?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Classic Menu for Office 2007, Convert, Defraggler, GoneIn60s, Norman Malware Cleaner i Sun Times.
nopreview
Digitalne folije
Jelena Jovanović
Uz Multisoft-ov novi proizvod, digitalne folije je lakše napraviti i prilagođavati svojim potrebama; komplet programskih alata (Kreator folija i Projektor folija), uz projektor, zamenjuje grafoskop, donoseći još neke adute.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter