GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #144 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #144 (13) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #144 (Maj 2008)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
CAD za 2009. godinu
Vladan Đurić
Kao i svake godine u proleće, Autodesk je prikazao novu verziju svog najpoznatijeg proizvoda. Koje će nove mogućnosti AutoCAD-a 2009 povećati produktivnost projektanata?
nopreview
Svetlosna komora
Stevan Josimović
Svakog dana na svetu nastaju milioni digitalnih fotografija i sav taj materijal treba preuzeti, proveriti, popraviti, publikovati i arhivirati. Softvera koji pomaže u tim poslovima ima dosta, ali je jedno ime u poslednje vreme i te kako aktuelno: Adobe Lightroom.
preview
Dragan Grbić
Uvodeći svoje nove formate za dokumente u domen javnog standarda, Microsoft je pred završetkom velikog posla. Takvi pomaci retko prolaze bez ozbiljnih potresa...
nopreview
Backup u velikom svetu
Marko Herman
Kompanija Symantec se paketom Backup Exec usredsredila na kreiranje rezervnih kopija vaših podataka. Svi znamo koliko je backup važan, ali postojanjem ovakvih celovitih rešenja čitav taj proces se podiže na viši nivo.
nopreview
Automatski prelom
Bojan Stojanović
Dok DTP programi kojima ne treba čovek da bi prelamali knjige i časopise ne postanu stvarnost, pozabavimo se automatizacijom koja je moguća već danas. Za početak, povezaćemo InDesign sa bazom podataka.
nopreview
BitDefender za preduzeća
Kristijan Lazić
Kompanija BitDefender poznata je po širokoj lepezi proizvoda, a pre svega po komponentama prilagođenim mnoštvu različitih okruženja. Testirali smo novi BitDefender Business Client v3.0.
nopreview
NOD32 i sledeći korak
Kristijan Lazić
Kompanija ESET manje je poznata po imenu, a više po svom osnovnom programu - NOD32 antivirusu. ESET Smart Security predstavlja prvi korak ka tržištu integrisanih bezbednosnih paketa.
preview
Kristijan Lazić
Svakoga jutra i večeri vaš Inbox je prepun spam poruka. Kako se rešiti ove napasti ili je makar svesti na razumnu meru? Isprobali smo SonicWALL Anti-Spam Desktop.
preview
Zvezdan Dimitrijević
U PC #143 upoznali smo vas sa SQLite bazom podataka, pomenuli njene prednosti i mane i testirali alate za manipulaciju. Ovog puta navešćemo specifičnosti SQL jezika koji ona podržava, uz niz saveta koji vam mogu pomoći ukoliko ste do sada radili samo sa Access-om.
nopreview
MoboCop
Mladen Mijatović
Naš najpoznatiji ski-centar je od ove sezone opremljen sistemom na kojem mogu da mu pozavide i mnoge svetske turističke metropole. U surovim vremenskim uslovima Kopaonika, IP video pokazuje svoju istinsku vrednost...
nopreview
Poslovanje po xRM-u
Voja Gašić
Akronim CRM (Customer Relation Management) ne označava samo uvođenje informacionog sistema u odnose sa klijentima, već duboko zadire u sve organizacione aspekte kompanije. Kojim putem su krenuli Extreme i Mineco?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
EverNote, Greenfish Icon Editor Pro, PrimoPDF, Process Lasso, SpeedConnect Connection Tester i SuperScan.
nopreview
Lako vežbanje izgovora
Marko Herman
Učenje engleskog postaje sve bitnije za laku komunikaciju sa ljudima sa različitih meridijana, ali se ne završava na čitanju, pisanju i gramatici - treba raditi i na izgovoru. Multisoft je pripremio dve verzije paketa EyeSpeak English...


Zebra


Orion DataKing

RNIDS

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter