GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #153 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #153 (13) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #153 (Mart 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
VizionCore vReplicator
Aleksandar Rakić
VizionCore vReplicator je alat za rad u složenim okruženjima koja se sastoje od virtuelnih i realnih stanica. Pomoći će vam kada treba replicirati virtuelne mašine.
nopreview
3, 2, 1... Premiere CS4
Voja Gašić
Sa tolikim brojem ulaznih i izlaznih formata koje je doneo razvoj televizije i Interneta, nije lako napraviti dobru video-slagalicu koja će funkcionisati u svim prilikama. Adobe Premiere CS4 pokazuje da je još uvek šampion na polju video obrade...
preview
Bojan Stojanović
Skrojen po meri Web dizajnera, Adobe Creative Suite 4 Web Premium čini skup programa usmerenih ka naprednim Internet tehnologijama. U čemu se ogleda originalni nastup firme Adobe kada je reč o oblikovanju Web komponenti?
nopreview
Dokumenti u Microsoft oblaku
Dragan Grbić
Sve više se radi sa online dokumenatima, pa Microsoft nudi svoje rešenje radnog prostora i skladišta na Internetu. Ako ste korisnik sistema Microsoft Office, isprobajte besplatni servis Office Live i uporedite ga sa Google Docs. Uskoro verovatno slede i neka iznenađenja...
nopreview
Britanika: svet za 40 dolara
Peđa Lalević
Nakon popriličnog promašaja s prošlogodišnjim izdanjem, najpoznatija svetska enciklopedija delimično popravlja utisak i nameće se kao važan deo kućne medijateke. A dobar adut joj je i cena, pošto su nekada ljudi plaćali par hiljada funti za Enciklopediju Britanika, a danas ona košta 40 dolara!
preview
Stevan Josimović
TVP Animation firme TV Paint Development je novi stari program - fenomenalni 2D animatorski alat Mirage, koji je distribuirao Bauhaus, vraćen je firmi TV Paint Development, tako da na tržištu više ne postoje dva naslednika slavnog TV Paint-a...
nopreview
ProgeCAD 2009: Na korak od uzora
Andrija Rašeta
Autodesk i Graphisoft suvereno vladaju na našem tržištu, ali sve je više novih proizvoda koji nude dosta toga za malo para. Isprobali smo ProgeCAD 2009 italijanske firme ProgeSOFT.
nopreview
Bezbedna arhiva e-pošte
Aleksandar Rakić
Nastavljajući trend dobrih programa za optimizaciju rada servera različitih namena, GFi ima i sopstveni adut za arhiviranje elektronske pošte - MailArchiver.
nopreview
Iz HD-a u sve ostalo
Bojan Stanojević
Do video-sadržaja visoke definicije se sve lakše dolazi, ali mnogi korisnici još uvek nemaju infrastrukturu za njihovo prikazivanje. Zato predstavljamo nekoliko programa koji će HD video u Matroska formatu pretvoriti u standardni DVD ili u AVI.
nopreview
Tema za vaš telefon
Darko Pantović
Stil i okruženje svog mobilnog telefona mogu uređivati svi, i to na jednostavan i zabavan način - sada će biti dovoljno svega nekoliko minuta. Osmislite, dakle, vašu temu, a onda je realizujte pomoću Sony Ericsson Theme Creator-a.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Audacity, AudioNotesRecorder, dbPoweramp Music Converter, Free MP3 Wma Converter i Skype 4.0.
nopreview
Server, ali pravi
Bojan Dančuo, Voja Gašić
Na pitanje "šta je server?" u različitim razdobljima razvoja računarske tehnologije verovatno biste dobili niz različitih odgovora. Kakav je današnji odgovor?
preview
Marko Herman
Autentifikacija korisnika je ozbiljan izazov u mnogim situacijama. RSA SecurID je za korisnike jednostavno, a za IT administratore vrlo pouzdano rešenje za dvofaktorsku autentifikaciju.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter