GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #167 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #167 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #167 (Jun 2010)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Visual Studio 2010
Bojan Dulejan
Uz novo razvojno okruženje, novi .NET Framework i novi programski jezik Visual F#, paket Visual Studio 2010 predstavlja obaveznu kupovinu za programere koji se bave razvojem Windows aplikacija. Upoznajmo njegove verzije i mogućnosti...
nopreview
Doktor piksel i mister Photoshop
Bojan Stojanović
Photoshop CS5 je iskorak u pravcu boljeg i dinamičnijeg korisničkog iskustva, sa prijatnim iznenađenjima u vidu novih opcija koje smo za zadovoljstvom isprobali.
preview
Stevan Josimović
Pikseli su deo bitmape, dok vokseli imaju istu ulogu u 3D prostoru. 3D Coat je program za operisanje sa vokselima visokih aspiracija - da vidimo šta može nove verzija 3.2.10.
nopreview
Nemačka medicina
Kristijan Lazić
Život u antivirusnoj industriji verovatno je među najdinamičnijima na planeti. Osim svakodnevne borbe sa digitalnim pošastima, treba se suočiti i sa jakom konkurencijom. Kako se sa ovim izazovima bori G-Data Internet Security 2010?
preview
Đorđe Grujić
Jedan domaći proizvod je krajem aprila podigao prašinu na međunarodnom skupu Graphisoft-ovih partnera. ArchiURBAN, dodatak za urbanističko projektovanje, će uskoro raditi povrh ArchiCAD instalacija na celoj planeti!
nopreview
BitLocker ili PGP?
Miloš Marinović
Šteta od gubitka podataka je velika, a šteta ako podaci padnu u pogrešne ruke može biti još veća. Ako poželite da kompletan sadržaj diska kriptografski zaštitite, opredelićete se za BitLocker, sistemsko rešenje ugrađeno u Windows, ili možda za nezavisni program kao što je PGP.
nopreview
Računar kod kauča
Uroš Veličković
Septembra 2002. Microsoft je promovisao Media Center aplikaciju, koja je krenula na dug put ka nedostižnom savršenstvu. Projekat koji su mnogi na početku otpisivali sada nudi solidnu upotrebnu vrednost, pa da pogledamo Windows Media Center ugrađen u Windows 7.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Paragon Partition Manager, TeamViewer, ClipMate i PDF Creator.
Gorski - Team Building

BIZIT 2022

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter