GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #171 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #171 (11) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #171 (Novembar 2010)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Microsoft Office 2010: Polazna tačka
Dragan Grbić
Microsoft Office 2010 je na tržištu već nekoliko meseci i bilo je dovoljno vremena da ga detaljno proučimo. Pogledajmo ga zato još jednom i potražimo odgovor na ključno pitanje: zašto biste vi prešli na Office 2010?
nopreview
Delphi XE laganim korakom
Jovan Bulajić
Delphi XE je nova generacija još uvek veoma popularnog alata za razvoj softvera. Izostali su neki očekivani noviteti, a najznačajnije promene su rešeni bagovi. Ipak, Windows programeri imaju šta da vide...
preview
Đorđe Grujić
Google nastavlja da razvija popularni i u mnogim oblastima neprevaziđeni SketchUp. Jedan od najboljih i najbržih modelera oblika u verziji 8 ide po dva jasno određena puta...
nopreview
NX rešenje za CAD/CAM/CAE
Mladen Mijatović
NX je CAD/CAM/CAE programski alat koji pokriva sve potrebe mašinskog projektovanja i izrade proizvoda. Tesno je integrisan sa TeamCenter PLM rešenjem, a odlikuje ga i sinhrona tehnologija koja uspostavlja nove standarde u ovoj oblasti.
nopreview
Panda AV 2011
Kristijan Lazić
Temeljna zaštita računara ne mora da znači i udubljivanje u silu opcija. To potvrđuje i novi Panda Antivirus.
preview
Branko Nikitović
Kompjuterski virusi evoluiraju, a njihove mogućnosti su, na žalost po korisnike, sve veće. Letos je primećena opasna mutacija, ali ne u tehnologiji već u - nameni. Pojavio se virus koji napada računare u atomskim centralama...
nopreview
Kaspersky za 2011. godinu
Kristijan Lazić
Kaspersky antivirus je osnovni proizvod poznatog proizvođača AV softvera. U verziji za narednu godinu nema suštinskih noviteta, ali su osnovne funkcije poboljšane i unapređene.
nopreview
Kućni backup
Aleksandar Rakić
Stigla je nova verzija Acronis-ovog programa za backup podataka. Ovoga puta pred nama je True Image Home, dakle varijanta za kućne korisnike.
nopreview
Zašto je potrebno centralno upravljanje
Vladimir Vučinić
U nastavku priče o PGP algoritmu šiforvanja javnim ključem i njegovim primenama, govorimo o Universal Server-u i centralnom upravljanju PGP ključevima.
nopreview
Retuširanje portreta
Nenad Veljković
Nema tog portreta koji ne može biti još bolji i lepši, niti oblasti fotografije u kojoj je model manje spreman da prihvati činjenice. Bilo da ste autor ili ugrožena strana, lako će vas utešiti (ili obrukati) program koji sve češće spominje i žuta štampa - Adobe Photoshop.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Windows Live Essentials, KerioControl firewall, MagicICO i VistaSwitcher.


Zebra


Orion DataKing

RNIDS

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter