GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #178 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #178 (7) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #178 (Jun 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Veliki softver za mali biznis
Vladimir Cerić
Cloud computing pruža raznorazne prednosti, ali za sada vas neće lišiti potrebe za lokalnom IT infrastrukturom. Dobar server će vam sigurno biti potreban, a onda i softver za njega. Microsoft je, kroz Small Business Server 2011, pripremio okruženje koje odgovara manjim firmama.
preview
Đorđe Grujić
Prijatno iznenađenje za leto - Graphisoft je najavio novu verziju ArchiCAD-a - prodaja počinje krajem maja, a isporuka u junu. Da vidimo šta donosi ArchiCAD 15 i da li, kao što reklame tvrde, zaista širi projektantske vidike.
nopreview
Info na mapu
Stevan Josimović
MapInfo Professional firme Pitney Bowes je jedan od najpopularnijih i najboljih GIS paketa na tržištu. Razvijao se uporedo s razvojem GIS tehnologije te je zbog toga svojevrstan odraz uspona ove oblasti računarstva.
nopreview
Antivirusni centar
Željko Nikolić
F-Secure nudi gotova rešenja za zaštitu kompanijske mreže, a u centru čitavog sistema je Policy Manager. Kako ga primeniti u firmi?
nopreview
Jailbreak i posle njega
Jovan Marić
Vaš iPhone ili iPad može mnogo više nego što vam je proizvođač rekao. Ako volite avanture, makar i digitalne, pokušajte da ga oslobodite proizvođačevih spona i isprobate nove primene zasnovane na novim, neakreditovanim aplikacijama.
nopreview
Projekat "jedna na dan"
Dragan Grbić
Šta su vam doneli digitalni foto-aparati? Šta stvarate tim uređajima, pre i posle pritiska na okidač? Projekat koji će vam pomoći da unapredite svoje fotografsko umeće... i da se pri tom sjajno zabavite.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
PowerDVD 11, Revo Uninstaller, IObit Uninstaller i Microsoft Safety Scanner.
PC Press Studio

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter