GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #180 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #180 (7) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #180 (Septembar 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Upravljanje projektima u oblaku
Nikola Zarecki
Sve brojnijim implementacijama u oblaku, softver za upravljanje projektima prolazi kroz veliku transformaciju. Mnoge stvari koje su nekada delovale komplikovano sada su trivijalne, ali se pojavljuju novi izazovi...
preview
Stevan Josimović
Blue Marble je kompanija koja proizvodi softverska rešenja za industriju prostornih informacija skoro 20 godina. Njihov engine za geokodiranje i reprojekcije zaslužio je zavidnu dozu poverenja među korisnicima ali i autorima pratećeg softvera. Od dva popularna proizvoda nedavno je stvoren novi - Blue Marble Desktop.
nopreview
Iznajmljena sigurnost iz oblaka
Kristijan Lazić
U dolazećoj eri "oblaka", sve više klasičnih servisa postaje dostupno po potrebi. Ako već možemo da iznajmimo tekst procesor, program tabelarne proračune i prostor za backup, zašto ne bismo iznajmili i bezbednosne servise? Testirali smo novi Panda security as a service koncept - plaćate samo ono što vam je potrebno.
nopreview
Zeleno IT poslovanje
Maja Todorović, Berislav Todorović
Biti "zelen", odnosno poslovati ekološki odgovorno, ljudi često posmatraju kao luksuz bogatih kompanija. A upravo je suprotno: poštovanje principa održivosti svakom preduzeću može doneti uštede na mnogo nivoa. Gde je IT u toj priči?
nopreview
Bogatstvo komunikacije
Nadežda Veljković
Oko stotinu učenika specijalne škole za decu oštećenog sluha "Bubanj" iz Niša dobilo je jedinstvenu priliku da lakše, jednostavnije i prirodnije komunicira i usvaja nova znanja i veštine u školskom okruženju.
preview
Dragan Pleskonjić
Ovih dana jedna simpaticna Facebook igra našla se u centru pažnje računarske javnosti. Tim srpskih programera napravio je "Piliće" i uklopio igru u Facebook zajednicu. Iza proste igre krije se vrlo ozbiljna tehnologija...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
BitDefender Total Security 2012, Corel PDF Fusion, WinX DVD Ripper i Free Studio multimedija.Roche LinkedIn

Adria Security Summit 2024


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter