GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #186 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #186 (8) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #186 (Mart 2012)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Asistent fotografa
Nenad Veljković
Adobe program namenjen najširem krugu ljubitelja fotografije prihvaćen je kao kombinovani alat za katalogizaciju, sitne ispravke, konverziju RAW formata, štampu i izvoz slika na Web. Adobe Photoshop Lightroom 4 ide nekoliko koraka dalje...
nopreview
Delphi i vatreni majmun
Boris Stanojević
Višegodišnji san, razvoj jedne aplikacije koja će raditi na svim platformama, korak je bliže uz novi Delphi XE2. Šta Embarcadero obećava i koliko je to realno?
nopreview
U momentu inspiracije
Stevan Josimović
Spadate li u onu grupu 3D stvaralaca koji imaju ideje i želju, ali vas odbija beskrajno komplikovan korisnički interfejs? Da li uz to volite da eksperimentišete i improvizujete, da sa ograničenim skupom alata pravite scene iz Blejdranera? Probajte MoI, Moment of Inspiration.
nopreview
On-line AV skeneri
Kristijan Lazić
Ako posumnjate da vam je računar zaražen, a pri tome nemate instaliranu antivirusnu zaštitu ili niste sigurni u njeno "zdravlje", najbrže rešenje je provera sistema besplatnim on-line antivirusnim skenerima. Potražili smo ih na sajtovima poznatih AV kompanija i testirali njihovu efikasnost.
preview
Branislav Bubanja
Android se dobro snalazi na mobilnim platformama, ali može li se njegova dominacija proširiti u PC svet? Drugim rečima, kako instalirati Android operativni sistem na pravi računar? Odgovor se zove Android x86.
nopreview
Filmovi u digitalnoj eri
Bojan Stojanović
U svetlu najnovijih pokušaja filmske industrije da se kroz SOPA i PIPA zakone u Americi, a potom i u drugim zemljama, na mala vrata uvede cenzura Interneta, osvetlimo za trenutak podzemnu scenu digitalnog videa. Formati, kompresija, konverzija i... opasnost?
nopreview
SAOP poslovna rešenja
Andrijana Maksimović
U moru ERP rešenja teško je izabrati ono koje u potpunosti odgovara potrebama preduzeća. Upravo zbog toga smo popričali sa Sonjom Šinigoj, direktorkom preduzeća SAOP iz Novog Sada, koje nudi fleksibilna poslovna rešenja za preduzeća raznih veličina i potreba.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
PowerDVD 12, Thunderbird za elektronsku poštu, TuneUp Utilities i Spybot Search & Destroy.


Original Grupa

BIZIT 2022

300


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter