GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #188 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #188 (14) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #188 (Maj 2012)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
HTC sa četiri srca
Voja Gašić
Od mnogo najavljenih telefona s četvorojezgarnim procesorima, u prodavnice je najpre stigao HTC-ov adut. Zasnovan na NVIDIA Tegra 3 arhitekturi, njihov One X će nas privući odličnom izradom, spektakularnim ekranom, softverom i drugim karakteristikama.
preview
Miloš Stamenković
Intel je pomerao datum zvanične prezentacije procesora generacije Ivy Bridge, ali vredelo je čekati. Isprobali smo najjači model Core i7 3770K, smešten u moćan računar.
preview
Voja Gašić, Bojan Stanojević
Već neko vreme razmišljate o novom televizoru, ali nikako da prelomite? Bliže se Olimpijske igre i drugi sportski događaji koji će biti prenošeni u HD rezoluciji. Možda je to kap koja će preliti čašu? Da bismo vam pomogli da spremni dočekate sportsko leto, istražili smo šta donose ovogodišnji modeli vodećih brendova.
nopreview
Tanak, tanji, ultrabook...
Branislav Bubanja
Svaki proizvođač laptopova je predstavio ili se sprema da predstavi barem jedan ultrabook. Toshiba ambiciozno nastupa na tržištu, a Portege Z830-10H se odlikuje i nekim originalnim rešenjima.
nopreview
Šesti pogled u budućnost
Nadežda Veljković
Proročanstva IBM-ovih stručnjaka o pet tehnologija koje će imati najviše uticaja na naše živote u narednom periodu uvek izazivaju interesovanje. Nedavno je, po šesti put, IBM predstavio svoju Next 5 in 5 strategiju.
preview
Mladen Mijatović
Profesionalni LCD ekrani se koriste u poslovnom okruženju za velike prezentacije, prikaz informacija na javnim mestima i u sklopu velikih video-zidova. Pedstavljamo dva profesionalna NEC displeja: MultiSync P551 i MultiSync X551S.
nopreview
Još malo drveta za verne slušaoce
Novak Jovanović
Eacan-ovi zvučnici E-505s lako izlaze na kraj sa jednostavnijim multimedijalnim sadržajem, a cena će vam pomoći da im oprostite izvestan nedostatak sirove snage.
nopreview
Kancelarijski lepotan
Mladen Mijatović
Iz renomiranog NEC-a nam stiže lak i tanak monitor sa LED pozadinskim osvetljenjem i obiljem naprednih opcija za uštedu energije. Ko voli da mu ono što stoji na stolu bude i lepo i funkcionalno, razmotriće MultiSync EX231W.
preview
Novak Jovanović
Male dimenzije i niska cena novog IdeaCentre H420 računara lako će privući kupce, kako one koji traže rešenje za kancelariju, tako i kućne korisnike multimedije.
nopreview
Nova sedmica plus
Voja Gašić
Čuveni sedmoinčni Samsung-ov tablet P1000 doživeo je životnu plus-fazu u liku naslednika, modela P6200. Izgleda isto, ali radi mnogo bolje... i to već na prvi dodir.
nopreview
Xerox, majstor svog zanata
Novak Jovanović
Smisleno dizajnirani multifunkcionalni postali su zaštitni znak kompanije Xerox. Da vidimo kako se WorkCentre 3045V uklapa u malu kancelariju.
nopreview
Za sve poslovne potrebe
Zoran Drenković
Koliko god pričali o virtuelizaciji i računarstvu u oblaku, u kancelariji koristimo hartiju. A nju može da proizvodi Sharp MX-M354N.
preview
Mladen Mijatović
Mobotix D-14 je kamera visoke rezolucije s dva objektiva i dva senzora - može da zameni dve ili više kamera različitih namena. Recimo, zasebne slike za krupni i detaljni plan ili dnevno-noćni režim.
nopreview
Fujifilm X-Pro1
Nenad Veljković
X100 je 2010. uzburkao strasti uvodeći koncept drugog aparata. Naslednik je znatno povoljšan: APS-C senzor sada ima više megapiksela i novu filter matricu, objektiv je izmenljiv, uveden je Focal Plane zatvarač i unapređen LCD. Kako sve to funkcioniše?


NIS

Ingram Micro

Sinergija22


NLB Banka


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter