GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #196 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #196 (8) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #196 (Februar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Milan Bašić
Sigurnosni izazovi koji se postavljaju pred poslovni sistem su iz dana u dan sve ozbiljniji. Ma koliko nas dnevni posao ubeđivao da su neke druge stvari prioritetnije, pitanje bezbednosti treba stalno preispitivati, a mehanizme zaštite usavršavati. Obratimo pažnju na neka osnovna pravila...
nopreview
Acronis za bezbedne podatke
Kristijan Lazić
Kako najefikasnije praviti zaštitne kopije podataka u poslovnom okruženju? Isprobali smo Acronis Workstation v11.5 i Acronis for Exchange Server v11.5.
nopreview
Sigurnosna kopija - šta je to?
Istraživanja sprovedena na nivou Evropske unije kažu da pola preduzeća koja izgube podatke propadne za par meseci, a 90 posto za dve godine. Ukupna šteta do koje dođe u EU tokom samo jedne godine zbog gubitka podataka procenjuje se na više od 23 milijardi evra. Moguće rešenje je iStor DataVault.
nopreview
DataDomain backup
DataDomain uređaji omogućavaju veliku uštedu prostora za backup, visoku pouzdanost zapisa i čitanja, velike brzine backup-a i restore-a, jednostavnije konfigurisanje backup okruženja, optimizovanje Disaster Recovery rešenja, a tu je i niz drugih prednosti.
preview
Vladimir Vučinić
Veliko Symantec-ovo iskustvo u oblasti zaštite i oporavka sistema integrisano je u njihova dva rešenja za backup podataka: Backup Exec i Netbackup. Kada i kako primeniti te programe?
preview
Biljana Sredić
Kako informatički opremiti firmu koja raste, ali još nema potrebe za kompletnim ERP-om? Podržavajući razvoj malih preduzeća, Ipsylon je razvio Web aplikaciju Akord Micro.
nopreview
Dokumeti na pravom mestu
Milan Bašić
Brojni poslovni procesi su čvrsto ograničeni vremenom, a pritom je potrebno da više različitih službi obradi veliki broj dokumenata. Prozone eDocumentus ima rešenje za ovaj izazov...
nopreview
Bezbednost dokumenata
Milinko Lukić
Važan deo ISO sertifikacije kompanije predstavlja upravljanje dokumentima u njoj. Da vidimo kojim se "5P" i "3 u 1" putem stiže do sertifkata ISO/IEC 27001:2005 primenom UniDocs softvera.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter