GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #198 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #198 (6) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #198 (April 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Novak Jovanović
Lako je pritisnuti Ctrl+P i odštampati stranicu, ali organizacija štampanja u iole većoj firmi predstavlja ozbiljan zadatak, naročito ako je budžet ograničen. Srećom, transparentna i jeftinija štampa je nadohvat ruke - samo treba izabrati pravo rešenje.
nopreview
Lexmark-ova optimizacija štampe
Milan Smoljan
Cena toka i štampanja dokumenata je osnovni problem za sve kompanije koje teže kontroli tih troškova. Kao jedan od lidera u uslugama štampe, Lexmark je pripremio ESA alat, specijalno namenjen optimizaciji posla...
nopreview
Dejan Strahinjić
Štednja je u modi, ali zar mislite da ćete uštedeti ako kupite najjeftiniji štampač i najjeftiniji toner za njega? Pravu uštedu donosi optimizovani sistem štampe - vreme je za modernizaciju. Perihard je izložio svoje ideje...
nopreview
Da slika bude SLIKA
Boris Tanacković
Svi često štampamo fotografije, ali je profesionalna štampa slika bila i ostala priča za sebe. Potreban je pre svega kvalitetan printer-ploter, zatim dobro mastilo, ali i kalibrisano okruženje. Canon je serijom 12-bojnih plotera uputio konkurenciji ozbiljan izazov.
nopreview
GoPro Payroll: Vreme je za plate
Milan Bašić
Napraviti dobar program za obračun plata nije jednostavno: sa jedne strane su zahtevi koje je propisao zakonodavac, a sa druge realne potrebe korisnika programa. GoPro je razvio Dynamics NAV modul za plate koji je ujedno i prvi domaći dodatak koji dostupan svim korisnicima ovog ERP-a, a zadovoljava sve što život može da osmisli.
nopreview
Finansijski kontroling: ko planira, profitira
Biljana Sredić
Kako umanjiti troškove a da to ne dovede u opasnost poslovanje? Kako se zaštititi od naoko malih troškova koji u zbiru predstavljaju ozbiljan teret? O tome su razmišljali u novosadskoj kompaniji Ipsylon, osmišljavajući modul Kontroling za upravljačko računovodstvo u Akord ERP-u.


PlazmaYuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter