GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #199 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #199 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #199 (Maj 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Rad od kuće... iz prve ruke
Katarina Kukuruzović
Ako biste mogli da birate gde želite da radite, da li biste zaista izabrali kancelariju do koje se probijate kroz saobraćajnu džunglu, čak i danima kada nemate želju ni da ustanete iz kreveta? Ili biste radije sedeli u nekom ostrvskom kafiću sa pogledom na morsku pučinu... i radili. Kako raditi od kuće i dobro zaraditi na tome?
nopreview
Udaljena radna površina
Miljan Jovanović
Kako pristupiti računaru u kući sa računara u firmi i obrnuto? Kako iz sveta doći do svoje kućne mreže? Mnogo je rešenja i mnogo softvera koji to omogućavaju, pod uslovom da kupite, instalirate, podesite... Da vidimo kako se udaljeni pristup obezbeđuje iz Windows-a, i to bez dodatnih alata.
nopreview
VMware Forum 2013: Virtuelno neograničeno
Ilija Todorović
Prvorazredni događaj IT industrije vezan za cloud computing i virtuelizaciju održaće se 21. maja u Beogradu - gurui računske industrije diskutuju o cloud inovacijama, virtuelizaciji i strategijama mobilnosti, radi veće agilnosti u poslovanju.
nopreview
Osigurana investicija
Milan Bašić
Investicija u ERP nije mala, a svi znamo da ni posle instalacije razvoj i prilagođenje poslovnim potrebama praktično nikada ne prestaju, pa dobar plan podrške i migracije na nove verzije ima veliki značaj na održanje troškova u prihvatljivom okviru. Da vidimo kako je GoPro obezbedio tranziciju softvera u kompaniji "NS Seme".
preview
Biljana Sredić
Kako bi paletom Akord poslovnih programa podržali poslovanje kompanija tokom čitavog njihovog životnog ciklusa, novosadska komanija Ipsylon je popunila prazninu između Akord ERP-a i Akord Micro-a. Karika koja je nedostajala pokriva segmet srednjih preduzeća i knjigovodstvenih agencija i stiže na domaće tržište pod imenom Akord Basic.
PC Press Studio

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter