GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #199 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #199 (7) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #199 (Maj 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Vladimir Cerić
Uz svu popularnost društvenih mreža, za poslovnu komunikaciju se i dalje primarno koristi e-mail. A ako želite da budete i dobro organizovani, jednostavni e-mail klijent vam nije dovoljan. Outlook je mnogo više od e-mail klijenta, naročito u verziji 2013.
nopreview
Slike iz oblaka
Dejan Sandić, Vladimir Tešović
Krajem marta Autodesk je predstavio 28. verziju AutoCAD-a pod nazivom AutoCAD 2014. Konstantna evolucija vodećeg CAD paketa i dalje stremi naviše... u ovom slučaju, prema oblacima. Obratili su pažnju i na zemlju, odnosno na geolociranje.
preview
Bojan Stojanović
Stalna dostupnost temeljnih jezičkih alata i elektronskih rečnika predstavlja osnov savremene obrade teksta. O tome smo razgovarali sa Miloradom Simićem, autorom najsveobuhvatnijeg lingvističkog paketa programa za srpski jezik, koji sada dobija i cloud varijantu.
nopreview
Novi peron GeoExpress-a
Stevan Josimović
GeoExpress 8.5 je proizvod firme Lizardtech kojim se omogućava efikasnije upravljanje vazdušnim i satelitskim fotografijama. Cilj je da se fotografski podaci kompresuju, mozaikuju i kolor-balansiraju radi lakšeg skladištenja, prenosa i distribucije.
preview
Đorđe Grujić
Građevinska industrija zuji od raznih akronima, a trenutno je u modi BIM. Jedna od glavnih prepreka primeni BIM-a je nedostatak obučenog kadra. Posla ima puno, pa kako onda da naučite BIM? Priča se odnosi kako na iskusne arhitekte tako i na one koji tek započinju stručnu karijeru.
nopreview
Photoshop: Krive i slika
Nenad Veljković
Krive su moćni alati koje korisnici najčešće upotrebljavaju samo da bi klasičnim S oblikom grafikona povećali kontrast na slici. Pogledajmo parametre Curves okruženja i šta sve ova kontrola može da pruži u osnovnoj i kolornoj obradi slike.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Bluebeam Revu, pdfFactory, Sandra Benchmark i Paragon Backup & Recovery.Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter