GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #201 > Test zona
Arhiva tekstova iz sekcije Test zona. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #201 (5) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #201 (Jul/Avgust 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Miloš Stamenković
Početkom leta Intel tradicionalno lansira novitete na desktop sceni, a ovogodišnji adut je Haswell serija procesora koja se preporučuje optimizovanom arhitekturom, novim instrukcijama, boljom integrisanom grafikom i, naročito, manjom potrošnjom energije. Testirali smo najjači model Core i7 4770K.
nopreview
Prvi LGA1150 aduti
Miloš Stamenković
Novi procesor, novi čipset, nove matične ploče... uobičajeni red stvari kada Intel predstavi novu generaciju mikroprocesora. Zajedno sa Haswell-om stigle su i prve ploče na LGA1150 platformi. Na njima piše ASUS i Gigabyte...
preview
Nenad Veljković
Vaš foto-aparat uvek sa vama. Čak i narednih meseci, na odmoru, na vašoj omiljenoj plaži. A voda? Ne brinite, neće ga oštetiti... pod uslovom da se opredelite za neki od 15 vodootpornih kompaktnih modela koje smo testirali. Da vidimo kako se dodatna foto-pamet snalazi na negativnoj nadmorskoj visini.
preview
Miloš Stamenković
Posle Intel-ove promocije nove generacije procesora, AMD se održava na tržištu konstantnom korekcijom cena... naniže, naravno. Zahvaljujući novitetima nazvanim FX6350, FX4350 i A10 5700, kupci sada imaju solidan izbor.
nopreview
Kreativne munje i gromovi
Bojan Stojanović
Kolekcija Adobe CreativeCloud programa obuhvata nekoliko desetina softverskih alata namenjenih svim oblastima ljudskog delovanja koje imaju veze sa tekstom, pokretnim i statični slikama i Web-om. Za ovaj prikaz odabrali smo tri vodeća CC predstavnika koji se bave grafičkim tehnologijama: Photoshop, Illustrator i InDesign.YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter