GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #203 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #203 (9) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #203 (Oktobar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Vladimir Cerić
Svaka kompanija tokom razvoja i rasta prolazi kroz razne faze, a ključne su tačke u kojima je firma toliko velika da se se njom više ne može efikasno upravljati postojećim sredstvima. Tada je vreme za uvođenje novih sistema, a CRM je jedan od najkorisnijih.
nopreview
CRM vam (ni)je potreban
Dušan Đokić
CRM je odavno standard u svetu, a u poslednje vreme je i na našem tržištu sve više firmi koje shvataju potrebu za implementacijom CRM koncepta. Oni koji počnu na vreme biće u prednosti nad konkurentima jer će CRM pre ili kasnije postati standard u svakoj firmi. Pokušaćemo da razjasnimo nedoumice koje se postavljaju dok razmišljate o CRM-u.
nopreview
SugarCRM: Moderna platforma
Marko Herman
Bolji odnosi s klijentima donose bolje poslovne rezultate. Pročitajte kako vam može pomoći SugarCRM.
nopreview
SAP-ov CRM pristup
Marko Herman
Saznajte na koji način čuvena kompanija specijalizovana za poslovna rešenja planira da ovlada tržištem CRM softvera.
nopreview
Rešenje za nove izazove
Milan Bašić
Kvalitet, tradicija i dobra vizija razvoja svrstale su SAS Customer Intelligence u sam vrh proizvoda koji omogućavaju da svojim marketinškim aktivnostima upravljate na moderan način.
preview
Jelena Rupnik
RRC Srbija, međunarodni distributer IT opreme i softvera, prikazao je novinarima svoju poslovnu zgradu, u kojoj su primenjena mnoga rešenja koja ova kompanija nudi partnerima i širem tržištu. Cisco uređaji su u centru svega.
nopreview
Linkom PC Demo Lab
Jelena Rupnik
Nakon nekoliko uspešno završenih projekata koji su obeležili prvu polovinu ove poslovne godine, Linkom-PC investira u razvoj i postavljanje test i demo radnog okruženja, Demo Lab-a za kablovske Multi Service operatore. Ovde će korisnici moći da steknu uvid u fine specifičnosti fukcionisanja najsavremenije mrežne i telekomunikacijske opreme koju nudi Linkom-PC.
nopreview
ERP za "Štampa Sistem"
Nikola Radivojević
Maloprodajni sistem "Štampa Sistem" danas je svima poznat po brendu "MOJ KIOSK", raširenom lancu maloprodaja, koji nam je svima dostupan u komšiluku. Uspešnom poslovanju ove kompanije pomaže uspešno implementirani Pantheon ERP.
nopreview
Adacta za Telenor
Adacta je, za samo nekoliko nedelja, uspešno razvila i implementirala rešenje za praćenje i logistiku poslovanja u kompanijama Telenor i Telenor Direct. Kako implementirati Microsoft Dynamics NAV u složenim uslovima i dopuniti ga modulima koji rešavaju složene probleme poslovanja u regionu?Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter