GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #212 > PC.Edu
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Edu. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #212 (7) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #212 (Jul/Avgust 2014)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Milan Todorović
Početkom juna u San Francisku Apple je održao tradicionalnu WWDC konferenciju namenjenu pre svega developerima. Navikli smo da nas ta kompanija iznenađuje novostima, ali ove godine je objavljeno zaista mnogo konceptualnih novina i interesantnih proizvoda. Možda najviše pažnje izaziva novi programski jezik Swift.
nopreview
ECDL: Evopska potvrda poznavanja rada na računaru
ECDL - European Computer Driving Licence - je opšti sertifikat poznavanja rada na računaru koji se zahteva od zaposlenih u zemljama Evropske unije, jer potvrđuje kompetentnost za korišćenje personalnog računara i osnovnih poslovnih aplikacija. ECDL program omogućava bolju poslovnu prohodnost u 148 zemalja sveta i namenjen je svima koji žele da steknu validna informatička znanja, da ih potvrde i usavrše, što će im pomoći da lakše dođu do posla ili brže napreduju.
nopreview
Obuka po meri korisnika
Nikola Jocić
Arrow ECS je distributer specijalizovan za isporuku i održavanje objedinjenih infrastrukturnih IT rešenja za korisnike u Evropi, Bliskom istoku i Africi. Ovoga puta upoznajemo njihovo odeljenje koje se bavi edukacijom IT profesionalaca - Arrow ECS Education.
nopreview
Temeljno ukrojena IT edukacija
Kompanije danas ne mogu da napreduju bez ulaganja u stručno usavršavanje zaposlenih, a posebnu pažnju treba posvetiti izboru ustanove koja se bavi edukacijom u oblasti Web tehnologija. Zato "Krojačeva škola Web dizajna i programiranja" nudi nove kurseve...
nopreview
Sve traženiji administratori mreža
Gotovo svakoj kompaniji danas potrebni su zaposleni koji se bave administracijom, odnosno održavanjem mrežnih sistema. Jednom reči, Microsoft i Linux stručnjaci. ITAcademy je prvi Linux professional centar u Srbiji.
nopreview
IT kursevi kao ulog u budućnost
Vladimir Cerić
Životni vek tehnologija se u poslednjih tridesetak godina stalno skraćuje, a informatička industrija predvodi taj trend. Da li ste sigurni da će vaši zaposleni bez kontinuirane edukacije moći da odgovore izazovima koji ih čekaju već za godinu ili dve?
preview
Nikola Jocić
U postindustrijskim ekonomijama razvijenih zemalja tericijarni i kvartarni sektori ekonomije već decenijama generišu najveći deo društvenog proizvoda. Takva preraspodela čini da snaga informacije, računari i ljudski resursi postanu glavne okosnice privrede. Sve je očiglednije da zaposleni daju identitet svakoj kompaniji i da u se u njihovo profesionalno usavršavanje mora ulagati. Kakvo ulaganje će doneti najbolje rezultate?
Gorski - Team Building

BIZIT 2022

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter