GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #26 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #26 (16) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #26 (Jul/Avgust 1997)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Voja Gašić
Kad Hewlett-Packard ponudi da nešto od najjače artiljerije sa kojom raspolaže, Voja Gašić teško odoleva iskušenju...
nopreview
Dva mrežna džina
Pavle Peković
U Redakciju su ovog meseca stigla dva "džina" sa po dva Pentium Pro procesora: Acer Altos 9000/X1B i Compaq Proliant 5000. Testirao ih je Pavle Peković.
nopreview
Ekran do krajnjih granica
Majkl Mijatović
Leto je vreme za notebook računare, a dr Majkl Mijatović kaže da se ove godine najbolje snašla Tošiba, promovišući Tectra 740CDT.
nopreview
LCD Monitori
Milan Četić
Ekspanzija prenosivih računara je dovela do snažnog razvoja tehnologije LCD ekrana. Jedini problem za Milana Četića ostaje cena...
nopreview
Sredina - napred
Voja Gašić
Daewoo monitori su već više godina prisutni na našem tržištu i uživaju solidan renome. Konačno su se stekli uslovi da ih Voja Gašić predstavi.
nopreview
Tragajući za standardom
Bojan Petrović
Izbor Pentium matičnih ploča nikada nije bio veći, ali njihove performanse nikada nisu bile približnije. Bojan Petrović kaže da izbor ipak nije jednostavan.
nopreview
3D Akceleracija
Aleksandar Veljković
Za dobru 3D sliku trebaće vam odlična 3D kartica. Srećom, Aleksandar Veljković konstatuje da je ponuda na domaćem tržištu sve bolja.
nopreview
Intenzivno trodimenzionalno
Aleksandar Šušnjar
PC računari polako u kuće dovode hardverski ubrzanu 3D grafiku. Aleksandar Šušnjar pogledao je Intergraph-ov Intense 3D.
nopreview
MPEG diskoteka
Saša Krstić
Saša Krstić stavio je 13 sati muzike, u CD kvalitetu, na običan CD-ROM. MPEG kompresija osvojila je i jednu beogradsku radio stanicu...
nopreview
K6 ili Pentium?
Bojan Petrović
Konačno je i u Beograd stigao K6, nova nada kompanije AMD protiv Pentium Pro i Pentium II. Bojan Petrović tvrdi da će borba biti žestoka...
nopreview
Džepni pilot
Jovan Bulajić
Firma U.S. Robotics više nije poznata samo po dobrim modemima - Jovan Bulajić predstavlja Pilot, organajzer koji čita vaš rukopis.
nopreview
Džinovi od 100 grama
Kristijan Lazić
Paralelno sa razvojem PC-ja, u senci se ne manje iznenađujućom brzinom razvijaju i džepni računari. Kristijan Lazić pregledao je nekoliko najpopularnijih modela koje proizvodi Casio.
nopreview
Emin Smajić
Osim tržišta "žutih" računara na koje smo navikli, razvija se i segment tržišta posvećen korisnicima velikih zahteva. Emin Smajić uočava da stižu i "ozbiljni igrači".
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Skener pogodan za kancelarije, zvučnici i nove kartice koje, sve češće, imaju vezu sa video ili TV uređajima, su aktuelnosti ovog meseca...
nopreview
Table(te) za lakši san
Darko Staničić
Grafičke table su nezamenljive za neke primene. Zato je Darko Staničić isprobao dva Wacom modela: UltraPad i ArtPad II.
nopreview
Letnje čarolije
Jelica Protić
Ljubitelje računara teško je nagovoriti i na kraće putovanje - pravdaju se alergijom, simuliraju išijas - i gledaju da kupe neku "džiža-bidžu" za njihov PC. Jelica Protić dobro zna kako to izgleda...
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter