GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #41 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #41 (15) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #41 u prodaji po ceni od 110 din
broj
nopreview
Intel: sledećih pet godina
Majkl Mijatović
Intel je nedavno publikovao svoj "rokovnik" - kada da očekujemo sledeće procesore, i kakvi će oni biti? Počinjemo od 32-bitnih modela, da bismo stigli do 64-bitnog Merced-a, i njegovog naslednika koji nosi ime McKinley.
nopreview
Pentium II u pokretu
Dejan Ristanović
Nova generacija prenosivih računara stigla je i kod nas: ASUS P6300 ima Pentium II, izuzetan TFT ekran, dobar zvuk i modularan dizajn... Može li on u svemu da zameni stoni računar?
nopreview
Na ravnom ekranu
Zoran Životić
Uz sve veće ekrane idu i sve manji stolovi. Da li je rešenje ravni monitor, kao što je Samsung SyncMaster 531TFT? Koliki je, kakvu sliku daje, kako ga podesiti i... kad će se naći nadomak vašeg pogleda!
nopreview
Aleksandar Veljković
Suočeni sa ograničenim budžetom, korisnici se često opredele za najjeftiniju matičnu ploču... Analizirali smo taj segment tržišta u potrazi za najpovoljnijim ponudama.
nopreview
Dobro i(li) jeftino
Aleksandar Veljković
Nova generacija 3D kartica sjajno se razvija: iznenadićete se kada saznate da "kartica vaših snova" ne mora da bude skupa: izaberite Voodoo Banshee, Savage, Creative Riva TNT Blaster i Acorp Intel 740.
nopreview
ISDN centrale
Danko Jevtović
Nema efikasnijeg proširenja telefonskih kapaciteta vaše firme od ISDN priključka. Posle toga, potrebna vam je još samo dobra centrala, koja integriše ranije analogne linije i ISDN priključke, ostavljajući mesto i za dalju ekspanziju. Testirali smo ISDN centrale firmi Panasonic i Bosh.
nopreview
Jedan inč više
Branko Nikitović
Veliki monitori su u trendu, a izbor na tržištu je veoma dobar. Uz malo pažnje, naći ćete ono što vam je potrebno... i dostupno. Možda neki od DTK, IBM, NEC, Nokia, Samsung ili Sony monitora koje smo testirali.
nopreview
Faktor brzine
Aleksandar Šušnjar
Iako je kod CD-a pouzdanost najvažniji parametar, proizvođači akcenat stavljaju na brzinu... Stigli su 32X čitači, koje smo pažljivo testirali.
nopreview
U znaku lasera
Milan Četić
Samsung ML-7000 i HP LaserJet 1100 su prijatno osveženje: svaki će u svojoj klasi sigurno zaoštriti oštru borbu na tržištu.
nopreview
Milan Četić
Ink-jet štampači predstavljaju jedan od najbržih segmenata rasta kompjuterske industrije, za šta su svedoci i tri nova HP modela.
nopreview
Može li brže?
Đorđe Grujić, Bogdan Ristivojević
Za moderne CAD aplikacije ni jedan računar nije dovoljno jak - uvek može brže! Isprobali smo ArchiCAD na nekoliko konfiguracija, kako bismo na ovaj način rangirali procesore i kompjutere.
nopreview
Lični digitalni asistent
Kristijan Lazić
Palmtop računari brzo su postali neophodni pomoćnici poslovnim ljudim. Predstavljamo 3Com Palm III, Philips Nino, Casio Cassiopeia E-10, Compaq 2010c, GeoFox-One i Sharp ZQ-570.
nopreview
Grafika na podu, autobusu i zgradi
Darko Staničić
Reklame velikih dimenzija nisu nikakva novost, ali kako se one štampaju? Potreban je poseban uređaj, poseban papir i posebne folije... ipak, postupak nije ni komplikovan, ni dugotrajan a rezultati su izvanredni.
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Agfa Snapscan 1212 skener, Centra 2066bx računar, Citizen CIJ 660 štampač, MaCase zvučnici, PowerSurge mrežni filter, 56K modemi i Quantum EX disk.
nopreview
Direktna veza
Voja Gašić
Učestvujte u nagradnoj igri koju organizujemo u saradnji sa firmom DirectLink.


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter