GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #65 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #65 (20) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #65 (Mart 2001)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Petar Gredelj
Na naš test stiglo je čak 18 najnovijih IDE diskova, kako onih standardnih na 5400 obrtaja, tako i onih namenjenih zahtevnijim korisnicima i njihovim radnim stanicama. Ko je najbolji?
nopreview
KT-133A - bez kompromisa
Aleksandar Veljković
Dok je tržište sa nestrpljenjem iščekivalo setove čipova namenjene radu sa DDR memorijom, KT-133A je došao tiho i svojom efikasnošću i stabilnošću stekao naklonost analitičara.
nopreview
Kapljice za profesionalce
Milan Četić
Četiri modela ink-jet štampača dostojno predstavljaju firme Epson, Hewlett-Packard, Lexmark i Xerox u domenu profesionalnih primena ove tehnologije.
preview
Berislav Todorović
Za svega nekoliko meseci firma Foundry Networks je uspela da na tržište izbaci veoma kvalitetne switch-eve, ali i niz drugih mrežnih komponenti.
nopreview
Kakvu mrežu želite?
Aleksandar Marinović
Na nizu praktičnih primera ćemo, uvodeći kablove i drugu mrežnu opremu u jednu virtuelnu zgradu, uporediti odnos cena i performanse raznih kablovskih sistema.
nopreview
Svet DVD kutija
Branislav Bubanja
Na tržištu je sve više DVD plejera koji omogućavaju reprodukciju velikog broja različitih audio i video formata. Xwave LB-1000 i Afreey LD-2060 su novi stanovnici naših prodavnica...
nopreview
17, 19, NEC
Branko Nikitović
NEC, dobro poznati proizvođač kvalitetnih monitora, posle integracije sa firmom Mitsubishi na tržište stalno izbacuje nove modele. Pred nama su izdanci serije MultiSync F.
nopreview
Umax skeneri
Milan Bašić
U poplavi skenera, Umax Astra modeli lako pronalaze mesto u gornjem domu. Testirali smo skenere Astra 3450 i Astra 4000U.
preview
Aleksandar Veljković
U nizu prikaza računara koji nose ime domaćih proizvođača, susrećemo se sa jednim od reprezentativnih modela iz Vision serije firme Jugodata.
nopreview
Epson Perfection 1640SU Photo
Milan Četić
Epson se na tržištu skenera "bori" sa jeftinim tajvanskim konkurentima, Hewlett-Packard-om za koga se masovno odlučuju poslovni korisnici i Linotype/Heidelberg proizvodima koje preferiraju grafičari. Zato njihov Perfection 1640SU Photo predstavlja sam vrh u onome što bi moglo da se nazove "visoka neprofesionalna" klasa.
nopreview
Agfa SnapScan e40
Milan Četić
U prošlom broju opisali smo Agfa SnapScan e20 a sada je na red došao sličan, ali nešto ozbiljniji skener iste firme, e40.
nopreview
Epson EPL-5800L
Milan Četić
Epson kod nas nije previše poznat po laserskim štampačima, ali to ne znači da nema dobrih modela. EPL-5800L je dobra kombinacija mašine firme Minolta i Epson-ovog softvera.
nopreview
Apollo P-1200 i P-2100U
Milan Četić
Nikad dosta jeftinih ink-jet štampača, pa je čak i Hewlett-Packard hteo da se okuša u ekonomskoj klasi, poslujući pod imenom Apollo. Pred nama su se našla dva karakteristična modela.
nopreview
Lexmark Optra C710
Milan Četić
U svetu kolor laserskih štampača još ima mesta za nova tehnička rešenja i nove koncepte. To dokazuje najnoviji Lexmar kolor laser koji nosi oznaku C710.
nopreview
Xerox N2025
Milan Četić
Osnovni A3 laserski štampač firme Xerox nosi oznaku N2025. Brzina do 20 strana u minuti i rezolucije do 1,200 dpi su samo početak...
nopreview
Plustek OpticPro UT24
Milan Bašić
Ime Plustek privlači potencijalne vlasnike skenera, naročito kada se uzme u obzir atraktivna cena. OpticPro UT24 se potpuno uklapa u imidž firme, dodajući dva kvaliteta: USB vezu i mogućnost skeniranja transparentih materijala.
nopreview
Microdowell HiBox MUPS
Milan Bašić
Kompjuterski svet je prepun raznoraznih čudesa - svašta je prošlo kroz Redakciju, ali multimedijalni UPS do sada nismo videli. Microdowell HiBox je uspeo da nas iznenadi!
nopreview
Računar i satelit
Saša Krstić
Ako ste raspoloženi za eksperimentisanje, uz pomoć kompjutera, satelitske antene, nešto strpljenja i adekvatnog softvera mogu se dobiti interesantni rezultati...
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Acer CD-R medijumi, AOpen AW744 Pro zvučna kartica, Focus tastature, Jugodata kućišta, Microsoft Trackball Optical, Momenta USB modem, Saitek Cyborg 3D USB Gold, Samsung SMS-2000 zvučnici, Shuttle i Pioneer DVD-ROM čitači i Sidewinder Dual Strike gamepad.
nopreview
Brze pruge, ali male
Aleksandar Vukalović
Otkad postoji železnica, postoje i makete vozova. To odavno nisu samo igračke, već hobi za čitav život. Sada su u pomoć došli i računari...


NIS

Ingram Micro

Datalab

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter