GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #98 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #98 (14) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #98 (Mart 2004)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Bojan Stojanović
Bez pompeznih novosti, odmereno, zrelo i sa punom Unicode podrškom, Corel Graphics Suite 12 bori se za opstanak na tržištu grafičkih programa za PC računare. Koliko će biti uspešan?
nopreview
Za početnike i za majstore
Dragan Grbić
Prošla su vremena kada smo FrontPage smatrali za utemeljitelja jedne praktične tehnologije. Danas je to zreo proizvod koji bolje nego ikad odgovara na ozbiljne zahteve u širem poslovnom okruženju.
nopreview
Na tri fronta
Voja Gašić
Koreni 3d max-a su svakako u arhitekturi, ali šesta verzija ovog paketa svedoči da se on okreće platežno sposobnijim korisnicima - u centru pažnje su unapređenja vezana za svet filma.
preview
Ivan Jovanović
Da li uz arhitektonski softver treba kupiti dodatak za rendering? Zvuči kao nepotreban trošak, ali će ArchLumos dati vašem projektu dodatnu šansu kod investitora.
nopreview
Skriveni folderi
Zvezdan Dimitrijević
Prošlog meseca opisali smo programe za transparentno šifrovanje podataka na disku, a sada su došli na red programi koji unapređuju sigurnost sistema skrivajući fajlove, foldere, pa i čitave particije.
nopreview
Poslovni antivirus
Milan Kosanović
Sophos antivirus je multiplatformska porodica programa koja štiti sve tačke poslovnih sistema uz mogućnost instalacije novih verzija programa i novih definicija za viruse bez intervencije administratora.
preview
Kristijan Lazić
Period uoči Dana zaljubljenih u računarskom svetu je odavno poznat po pojavi novih virusa. Povećan broj multimedijalnih e-mail poruka idealan je za skrivanje crva, ali su ove godine problemi počeli ranije...
nopreview
Clipper i naslednici
Nenad Batoćanin
Imate desetine hiljada linija napisanih u Clipper-u i želite da pređete na neki savremeniji alat? Možda se u ovom tekstu nalazi odgovor na vaše dileme...
nopreview
Inicijativa dinamičkih sistema
Dragan Grbić
Kada angažujete najnovije informacione tehnologije, rezultat više nije aplikacija, nego upravljivi višeslojni sistem. Da li ste ikad razmišljali o tome koliko košta razvoj takvog sistema, a kakve su njegove osobine?
nopreview
Škola za primer
Vladimir Cerić
Iako računarske škole niču na svakom uglu, nije lako naći kvalitetne kurseve. Naročito ako tražite nešto više od uobičajenog korišćenja Windows-a i Office-a. Beogradska firma YuCAD je ovom poslu pristupila ozbiljno...
nopreview
Čovek protiv mašine
Bojan Stojanović
Nerešeni rezultat u meču između Garija Kasparova i šahovskog programa X3D Fritz ilustracija je moći računarskog šaha, ali i obrazac po kome će se u budućnosti odvijati ovakvi okršaji.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Avant Browser, Directory Opus 6, SmartFTP i SWF Quicker.
nopreview
3D osteologija
Branislav Bubanja
nopreview
Ladislav StruharikBIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter