GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #217 > Aktuelno
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Novogodišnja rezolucija: I papir i ekran
Nije da nam je papir dosadio, ali vreme je za osvajanje novih terITorija - od januara PC Press, connect i Business&IT dobiće svoje digitalne blizance na Apple Store-u, a uskoro i na Google Play-u
- PC #217 (Januar 2015)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Novogodišnja rezolucija: I papir i ekran

image

Prihvatili smo izazov i potražili nove puteve do čitalaca – zahvaljujući uspešnoj saradnji s kompanijom MediaWorks, od sada ćete naša izdanja moći da pratite i na mobilnim uređajima. Neće to biti samo virtuelno listanje virtuelnog časopisa, već novi doživljaj u kome će naši tekstovi biti oplemenjeni linkovima, dijagramima, tabelama, galerijama i video-zapisima s dodatnim informacijama. Jednostavnim dodirom prsta dosegnućete (i) ono što nije stalo na papir.

Počinjemo od iOS aplikacije PC PRESS koju ćete već prvih dana Nove godine moći da preuzmete sa Apple Store-a i tako kupujete, čitate i komentarišete naša izdanja. U završnoj fazi je i priprema Android aplikacije, a onda sledi osvajanje Windows Mobile i drugih platformi. Nastavićemo, naravno, da štampamo naše časopise, ali će nam digitalna platforma omogućiti da obogatimo i proširimo sadržaje i da reagujemo mnogo brže – u skladu s vremenom u kome živimo. Naši pretplatnici će ubrzo dobiti mogućnost da prate naša izdanja u svim raspoloživim formama.

image
SLEDEĆI TEKST U PC #217
preview
Minijaturni server
Radovan Bibić


Nordeus

BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter