GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #222 > Aktuelno
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Bizit 2015: Tehnologija u službi biznisa
Rast i sazrevanje našeg informatičkog tržišta zahteva sve čvršće veze ICT stručnjaka sa privredom. Kroz stručni skup Bizit, koji ćemo održati 3. i 4. novembra 2015. godine u Beogradu, obezbedićemo direktan kontakt ponuđača usluga sa klijentima i, kroz seriju predavanja i radionica, predstaviti stručnoj javnosti sveobuhvatan pogled na savremenu ICT scenu
- PC #222 (Jun 2015)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Bizit 2015: Tehnologija u službi biznisa

image

Prvi Bizit organizovali smo u maju 2014. godine, kada je preko 3200 posetilaca razgledalo sajamsku postavku i, tokom pet dana, slušalo 40 predavanja domaćih informatičkih stručnjaka. Pored opšteg zadovoljstva skupom, posetioci su izneli i niz sugestija koje su nam pomogle da drugi Bizit još bolje prilagodimo potrebama poslovnih ljudi. To će biti kraći, daleko preciznije fokusiran skup u kome će se predavanja smenjivati s radionicama, kako bi posetioci teorijsko znanje što bolje implementirali u konkretnim situacijama.

Važan novitet, nastao nakon analize prošlogodišnjih iskustava, jeste Match Making – posetioci će imati priliku da, posredstvom našeg informacionog sistema, zakažu sastanke sa stručnjacima iz računarskih firmi i tako, kroz direktnu komunikaciju, izlože svoje potrebe i dođu do rešenja koje će biti prilagođeno njihovom poslovanju.

Prvog dana Bizita bavićemo se informatičkom infrastrukturom: implementacijom novog informacionog sistema ili unapređenjem postojećeg, tehnikama cloud computing-a i virtuelizacijom, a kroz radionicu „Unapređenje tehnika prodaje ICT rešenja“ polaznici će bolje razumeti strategiju kojom se osvajaju novi klijenti, ali i zadržavaju postojeći. Sledeća tema je podrška upravljanju, odlučivanju i kontroli poslovnih procesa, kroz implementaciju ERP, CRM, DMS i Asset management rešenja. Kroz niz predavanja pokazaćemo kako IT ulaganja treba pretvoriti u investiciju umesto u trošak, kako upravljati projektima i rizicima. U okviru radionice polaznici će upoznati strategije kompanijskog on-line nastupa i naučiti da primene potencijale Interneta i društvenih mreža kao motor rasta svog poslovanja. Centralna tema drugog dana Bizita su komunikacije i servisi, uz tehnički i pravni pogled na problematiku bezbednosti informacionih sistema i sprečavanje napada zasnovanih na tehnikama socijalnog inženjeringa. Bavićemo se i novim servisima, a pre svega brzim mobilnim pristupom Internetu kroz LTE mrežu, pa će i jedna od radionica omogućiti polaznicima da sagledaju realne domene LTE brzine i uporede teorijske s praktično dobijenim rezultatima. Druga radionica baviće se računarskom edukacijom i predstaviti modalitete sertifikacije računarskih stručnjaka i značaj tih sertifikata za firme koje te stručnjake zapošljavaju. Nakon završetka konferencije učesnici će imati jasnu informaciju koje poslovno rešenje bi moglo da im pomogne u vođenju biznisa i ostvarivanju planiranih poslovnih ciljeva, ali i put koji vodi do pune implementacije tog rešenja.

Bizit će biti održan 3. i 4. novembra 2015. godine u Klubu poslanika, Tolstojeva 2, uz bogate prateće manifestacije i dodatne materijale za posetioce. Predlažemo da već sada posetite sajt bizit.rs i tako, pod najpovoljnijim uslovima, iskoristite resurse Bizita koji, poput našeg časopisa pre 20 godina, izrasta u referentni resurs za sve one koji profesionalno koriste savremene ICT tehnologije.

SLEDEĆI TEKST U PC #222
preview
Nezdravo e-zdravstvo
Jovana Vukić


NativeTeams

Realme

Inspira

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter