GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #258 > Prvi pogled
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Generali: Osiguranje ekrana
Mobilni telefon postao je naš novi najbolji smart prijatelj, ističu u Generali osiguranju. I nude mogućnost da zaštitimo ekran našeg smart prijatelja...
- PC #258 (Oktobar 2018)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Generali: Osiguranje ekrana

image

Ukoliko ste upravo nabavili neki od telefona koje smo vam upravo predstavili, na primer Huawei Mate RS Porsche Design ili Mate 20 Lite; Tesla Smartphone 3.4 ili Xiaomi Pocophone F1 ili bilo koji drugi smart telefon, sa svim tim ekranima, priključcima i konektorima možete samo da zamislite oštećenja koja mogu da im se dogode. Kako bi shvatili važnost zaštite mobilnih telefona, izdvojili smo statistiku pet najčešćih oštećenja telefona.

1. 45% vlasnika smartfona slučajno će oštetiti svoje telefone.

Najverovatnije ćete oštetiti vaš mobilni telefon u vašem domu, dok gledate TV, kuvate, ili dok se umivate! Razlog zašto se većina nezgoda događa u kući je u najvećoj meri psihološke prirode: osećamo se sigurno u našim kućama, pa smo i bezbrižniji sa našim uređajima. To ne znači da bacamo okolo naše telefone; nego jednostavno nismo toliko oprezni kao što bismo inače bili da nismo, na primer, otišli na piće sa prijateljima.

2. Prosečno vreme od momenta kupovine telefona do oštećenja je oko 10 nedelja.

image

Kada kupite novi telefon, postajete uzbuđeni i želite da ste sigurni da ste sve uradili kako bi bio siguran. Tako da kupite futrolu i zaštitnik ekrana. Međutim, kako vreme prolazi, počnete kod kuće da se opuštate, jer mislite da ništa loše ne može da se dogodi.

3. 38% potrošača će ispustiti telefon iz ruku

Svima nam se desilo da tražimo telefon po džepovima kako bi odgovorili na važan poziv. I u trenutku kada izvlačimo mobilni iz džepa, isklizne nam i pada na pod.

4. 15% ljudi će polomiti ekran telefona jer su ga spustili na krilo.

Ovaj „bag“ je najčešći. Tako lako zaboravite da ste ostavili svoj pametni telefon na krilu, a onda kada ustanete on udara o pod. Kupili ste zaštitnik ekrana, zar ne? Ukoliko to niste učinili, zaista je neprijatno kada ste mu oštetili ekran. Osim što narušava izgled i funkcionalnost telefona, a popravka može da bude prilično skupa.

Upravo zbog toga Generali osiguranje predlaže da osigurate ekran mobilnog telefona od oštećenja i bezbrižno ćete ga koristiti. Po prvi put u Srbiji imate mogućnost da osigurate ekran mobilnog telefona od oštećenja. Paketi obuhvataju zaštitu od oštećenja ekrana usled loma, naprsline ili ulegnuća.

Na raspolaganju su vam Standard i Premium paketi, a osiguranje možete da zaključite na jedan, tri ili šest meseci, ili na godinu dana. U paketu dobijate i besplatne usluge lekara na vezi, usluge organizacije zamenskog vozača i posebne servisne usluge – sve 24 sata dnevno.


www.generali.rs



Nordeus

BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter