GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
PC #289 > Prvi pogled
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
preview
Logitech za rad od kuće
Filip Majkić
Nije lako održavati produktivnost van kancelarijskog okruženja. Logitech je, zahvaljujući dugoj tradiciji kreiranja periferijskih uređaja, kvalifikovam da vam pomogne u tome. Isprobali smo njihovu Web kameru C920s Pro i slušalice H390
- PC #289 (Jul/Avgust 2021)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj

Logitech za rad od kuće

image

Svaka promena, a kamoli prelazak na rad od kuće ili u hibridni režim rada, vrlo je ozbiljan izazov. Srećom, postoji niz gadžeta i uređaja koji olakšavaju situaciju. Verovatno najkorišćenije poslovne alatke u skorije vreme jesu Web kamera, slušalice i mikrofon. Moderna komunikacija je nezamisliva bez njih, a Teams i Zoom sastanci su generisali neverovatnu količinu saobraćaja. Logitech je jedan od najuglednijih kreatora računarskih periferija, a tu spada i oprema koja će vam pomoći da radni kutak pretvorite u funkcionalnu kućnu kancelariju.

Web kamera je danas jednostavno neophodna. Čak i ukoliko imate laptop s ugrađenom Web kamerom, nije baš poželjno uzimati je zdravo za gotovo – uglavnom se radi o 720p kamerama skromnih mogućnosti i s minimumom opcija, a mikrofoni su takođe prilično rudimentarni. Stoga je kamera kao što je Logitech C920s Pro idealna za situacije prolongiranih komunikacija koje se obavljaju tokom većeg dela radnog dana.

Ova Web kamera donosi 1080p rezoluciju, što znači jasniji video, uz primetno čistiji zvuk zahvaljujući postojanju dva omnidirekciona mikrofona. Među adutima ove kamere posebno se ističu autofokus, kao i automatska korekcija osvetljenja. Zahvaljujući tome, uvek ćete imati kristalno jasnu i čistu sliku, bez obzira na okolne uslove. Povezivanje je veoma jednostavno, putem USB veze. Ovu kameru možete pronaći u domaćim radnjama po ceni od 10.790 dinara.

image

Pomoću kamere će vas sagovornici videti i čuti, ali kako da vi njih dobro čujete, a da pritom ne smetate okolini, odnosno svojim ukućanima ili kolegama? Tu dolaze do izražaja slušalice Logitech H390. Za svega 5899 dinara pružiće puno: zvuk je kvalitetniji nego kod konkurencije iz slične klase, a pokretni ušni jastučići obezbeđuju bolji komfor. Mikrofon nudi opciju eliminisanja pozadinske buke, što se teško pronalazi i na skupljim modelima. Ergonomski utisak je zaokružen kontrolama jačine zvuka i (de)aktiviranja mikrofona. Slušalice se jednostavno povezuju putem USB konektora i predstavljaju optimalan izbor u kategoriji kancelarijskih slušalica, bez obzira na to da li se kancelarija možda preselila u vaš dom.


logitech.com

SLEDEĆI TEKST U PC #289
preview
Grundig: Divan prizor
Miloš Stamenković


NativeTeams

Realme

Inspira

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

.

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter