GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #102 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #102 (13) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #102 (Jul/Avgust 2004)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Koji Linux?
Vlada Ćalić
Američki RedHat, francuski Mandrake i nemački SUSE danas vode glavnu reč na Linux tržištu. Upravo su se pojavile najnovije verzije svih ovih distribucija, što je dobra prilika da uporedimo njihove karakteristike...
nopreview
Kontakti i poslovne šanse
Dragan Grbić
Da li ste zainteresovani za bolji plasman svoje robe na tržištu? Poslužite se interesantnim softverskim rešenjem u dobro poznatom radnom okruženju - Business Contact Manager.
nopreview
Album za digitalne fotografije
Bojan Stojanović
Ako smatrate da je Photoshop previše skup a Photoshop Elements komplikovan za upotrebu, pogledajte Adobe Photoshop Album 2.0, alat za osnovnu obradu digitalnih fotografija.
nopreview
Obavezan softver za Pocket PC
Marko Savković
Na našem tržištu sve je veća ponuda Pocket PC uređaja koji u mnogim sferama uspešno pariraju notebook računarima. Isprobali smo i "džepni" softver.
preview
Draško Drašković
Kontrola operativnog sistema daljinskim upravljačem, centralna aplikacija za pregled slika, reprodukcija DVD filmova, slušanje muzike, digitalni VCR... Predstavljamo dva rešenja za pretvaranje "običnog" Windows-a XP u Media Center Edition.
nopreview
Kutija puna PDF trikova
Bojan Stojanović
U mnoštvu dodatnih modula za Acrobat 6 izdvajaju se proizvodi firme Quite koji povećavaju produktivnost DTP korisnika. Šta donose Quite a Box of Tricks i Quite Revealing?
nopreview
Virtuelne mašine
Zvezdan Dimitrijević
Nekoliko operativnih sistema na istom računaru? Uporedili smo tri klasična rešenja: VMware, Virtual PC i twoOStwo.
preview
Dragan Grbić
Više ne morate čekati da biste isprobali DSI tehnologiju na delu: neki Microsoft-ovi proizvodi će vam pomoći da napravite jeftinu platformu za razvoj dinamičkog sistema.
nopreview
Optimizacija memorije
Mihailo Đorić
Nabavili ste nove mašine, instalirali softver, povezali sve to u mrežu ali performanse nisu ni blizu onome što ste očekivali. Dobro došli u svet optimizacije...
nopreview
Za bolji prevoz
Vladimir Cerić
Talas opšte informatizacije zahvatio je i saobraćaj, pa se pojavljuju informacioni sistemi koji olakšavaju svakodnevne poslove. Jedan od takvih kreirao je švedski Volvo i nazvao ga Dynafleet.
nopreview
Pogled u sebe
Dejan Vesić
Računari se sve češće koriste u medicini pa predstavljamo Dimedris, besplatni medicinski program za pregled i analizu radioloških snimaka.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Jaws PDF Creator, CopyToDVD, LifeGlobe Goldfish Aquarium, HijackThis, FreshUI i IconMagic.
nopreview
Virtual Sailing
Branislav Bubanja
Razmišljate o iznajmljivanju brodića i aktivnom provođenju letnjeg odmora? Uz ovaj CD usvojićete osnovna znanja o jedrenju...


Takovo

BIZIT 2024

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter