GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #151 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #151 (10) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #151 (Januar 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Junak piksela
Bojan Stojanović
Photoshop nema dostojnog rivala na tržištu, a ipak sa svakom novom verzijom dobijamo sve više grafičke snage. Verzija CS4 ume da koristi 64-bitne instrukcije i procesor na grafičkoj kartici, a ima i elemente veštačke inteligencije...
preview
Đorđe Grujić
Šta je to: CEO Graphisoft-a ga je obećao pre dve-tri godine, u Constructor-u radi već pet, a mi, obični korisnici ArchiCAD-a, dobijamo ga tek sada, krajem 2008? To je Graphisoft MEP Modeler...
nopreview
GISlanje u velikom stilu
Stevan Josimović
Informaciono društvo je ideal kojem se u poslednjih nekoliko decenija teži, a jedna od stepenica u dostizanju tog ideala je prostorno osvešćeno društvo. Koliko program ESRI ArcGIS može da pomogne u izgradnji takovog društva?
nopreview
Zipovani albumi
Aleksandar Rakić
Ušteda prostora i bezbednost podataka najlakše se ostvaruju kompresijom i enkripcijom podataka. WinZip već godinama objedinjuje ove funkcije - šta su novo smislili za verziju 12?
nopreview
Lokalizacija zaštite računara
Marko Herman
Po drugi put se srećemo sa prevedenim verzijama programa Kaspersky Anti-Virus i Internet Security. Prošle godine imali smo par zamerki, a kako se sada kotiraju?
preview
Aleksandar Veljković
Ljubitelji PDA uređaja i "pametnih" mobilnih telefona koji žele da svoj omiljeni gedžet upotrebe i za GPS navigaciju, često su u ozbiljnoj dilemi oko izbora softrvera. Ispitali smo mogućnosti verzije 3 programa NDrive, namenjenog uređajima sa sistemom Windows Mobile.
nopreview
Vodič kroz maglu
Aleksandar Rakić
U PC #150 objasnili smo kako sačuvati virtuelne mašine od virtuelnog kvara, a sada ćemo pažljivo pratiti njihov rad: isprobali smo paket vFoglight.
nopreview
Hakovani Canon
Boris Stanojević
Može li vaš digitalni fotoaparat više nego što vam je rečeno? Projekat CHDK omogućava da privremeno zamenite firmver vašeg Canon-a i tako dobijete nove komande pa i funkcionalnost nekih skupljih modela...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
FotoSlate, Active Desktop Calendar Acoustica CD/DVD Label Maker, Kaspersky Rescue Disk, Gadwin PrintScreen i Miraplacid Publisher.
preview
Marko Herman
Iako proizvodnja konditorskih proizvoda deluje kao zabavan posao, za efikasno poslovanje treba rešiti niz komplikovanih problema, uz dobru IT podršku. Nova implementacija AB Soft ERP rešenja baziranog na SQL platformi u koncernu Swisslion-Takovo započeta je u martu 2008. godine. I onda su se stvari brzo razvijale...


Takovo

BIZIT 2024

Adria Security Summit 2024


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter