GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #155 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #155 (11) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #155 (Maj 2009)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Drugi svetski rat browser-a
Bojan Stojanović
Nakon višegodišnjeg zatišja, u areni Web browser-a nastupile su turbulencije i promenio se odnos snaga. Uporedili smo programe Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera i Safari...
nopreview
Slojeviti 3D
Stevan Josimović
3D Coat je novi adut na tržištu 3D alata - to je mešavina programa Luxology modo i Zbrush, ali u obliku punog 3D modelara.
preview
Đorđe Grujić
VICO Office je paket za virtuelno planiranje, organizaciju i praćenje izvođenja, sada kompatibilan sa svim vodećim BIM aplikacijama. Kako uz njegovu pomoć smanjiti troškove?
nopreview
Bazni logor vašeg GPS-a
Aleksandar Veljković
Garmin pojačava softver namenjen outdoor uređajima - Base Camp zamenjuje Mapsource i proširuje mogućnosti pripreme, obrade i skladištenja GPS podataka.
preview
Kristijan Lazić
ESET Smart Security može se opisati i kao NOD32 antivirus + firewall, ali iza ovog jednostavnog opisa krije se jedan od najcenjenijih sistema zaštite na današnjem tržištu.
nopreview
Prozor u svet video nadzora
Mladen Mijatović
Mobotix kamere za IP video nadzor su efikasne i lake za upotrebu, ali šta ako ih imate deset ili čak trideset? Da se ne biste izgubili u tom moru video-strimova, isprobajte softver po imenu MxControlCenter.
preview
Dragan Grbić
Nove Web aplikacije unose sveže ideje u pojam online obrada dokumenata. Izbrobali smo Live Presentations, koji odbija da ga nazovemo online PowerPoint-om...
nopreview
Digitalno slikarstvo
Bojan Stojanović
Obrada rasterskih fotografija može da bude kreativan posao, ali šta tek reći o digitalnom slikarstvu? Umesto nogara, platna i palete koristi se računar... i program Corel Painter, naslednik slavnog Fractal Design Painter-a.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Snagit, ScreenshotCaptor, Malwarebytes Anti-Malware, BitDefender i GPU-Z.
nopreview
Podrška naša nasušna
Voja Gašić
U ICT-u je sve u redu kad je sve u redu. Međutim, šta raditi kad stvari krenu naopačke? Za rešavanje IT problema praktično postoje samo dva dobra rešenja: da sve naučite da rešavate sami ili da imate pouzdanog partnera...
nopreview
Permanentno Cisco školstvo
Marko Herman
Brz razvoj telekomunikacija, sve zahtevnija IT okruženja i sve više stručnjaka... Jedini način da se izdvojite jeste da stalno napredujete. Zato je Cisco osmislio razne nivoe sertifikata...F5

BIZIT 2021

Weekend Media 2021


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter