GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #166 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #166 (6) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #166 (Maj 2010)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Bojan Stojanović
Adobe Creative Suite je fascinantan mozaik multimedijalnih tehnologija koje u stvarnost pretvaraju gotovo svaku kreativnu ideju u oblasti grafičkog dizajna, digitalne fotografije, izrade Web prezentacija i video produkcije. Pogledajmo šta ima novo u upravo objavljenoj verziji CS5.
nopreview
Smanjite podatke
Dušan Kovačević
Koji arhiver koristite? Uveravamo vas da nije svejedno - iako korisnički interfejs i funkcionalnost raznih programa deluju slično, rezultati su različiti - uz dobar izbor, arhiviraćete brže i uspešnije. Potražimo, dakle, najbolji arhiver.
nopreview
Čist Kaspersky
Kristijan Lazić
Kućni korisnici bezbednosnih paketa poznati su kao najzahtevniji - stalno se traži okruženje koje je još sigurnije, brže, jeftinije. Upravo njima namenjen je Kasperky Pure!
preview
Kristijan Lazić
Novi trend je izmeštanje servisa i podataka u oblak. Kako to obično biva, za prvim aplikacijama odmah je krenula i povorka malicioznih bajtova. Cloud Antivirus kompanije Panda Software je tu da ih zaustavi...
nopreview
Komercijalno izdvajanje
Nenad Veljković
Formiranje selekcija u Photoshop-u obično svrstavamo u manuelne postupke. Upotrebom komercijalnih plug-in-ova posao je olakšan, ali često nema dobitka u vremenu koji smo očekivali. Kako izabrati pravi alat?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
DAEMON Tools i virtuelni diskovi, InfraRecorder, Speccy i Acronis Antivirus.YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter