GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #174 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #174 (22) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #174 (Februar 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
3D republikanac
Bojan Stanojević
Asus-ova "Gejmerska republika" podeljena je na dva segmenta: stacionarni i mobilni. U ovom drugom, G73JW je najozbiljniji kandidat za predsednika...
preview
Marko Savković
Od deset najavljenih HTC telefona za novu Microsoft-ovu džepnu platformu, čak pet dolazi iz HTC-a. Upoznajmo HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC HD7 i HTC 7 Pro.
nopreview
COCO - kuća na daljinski
Mladen Mijatović
Neko je jednom rekao da je čitav progres ljudskog roda nastao kao direktna posledica naše lenjosti. COCO nudi mogućnost da kućnim uređajima upravljate bez ustajanja iz kreveta... a za to nisu neophodni građevinski radovi u stanu!
preview
Stevan Josimović
U očekivanoj poplavi tablet računara sa Android operativnim sistemom Witstech je zauzeo dobar polazni položaj - njihov A81e je odlično rešenje, naročito za korisnike koji se ne boje "igara" sa firmverom...
nopreview
Sa ploče na disk
Branislav Bubanja
Zašto u računarskom časopisu pišemo o klasičnim Hi-Fi komponentama? Zato što gramofonski pretpojačivač NAD PP-3 ima mogućnost povezivanja sa računarom preko USB-a i A/D konverter sa kojim se zvuk sa gramofonskih ploča može prebaciti direktno na hard disk.
preview
Zoran Drenković
OKI C530dn je kompaktni i tihi štampač, koji je nosilac brojnih nagrada. Pogledajmo čime ih je zaslužio...
nopreview
IBM - Pet ključnih inovacija
Nadežda Veljković
Pred kraj 2010. IBM je objavio listu inovacija koje će, po njihovim istraživanjima, biti ključne IT tehnologije u narednih pet godina i koje će na taj način promeniti način života, rada i zabave savremenog čoveka.
preview
Voja Antonić
Šta ako vaš protivnik u video-igri nije kompjuterski program, nego živo biće koje se zaista bori za život? Makar i jednoćelijsko...
nopreview
Brži i osetljiviji e-book čitači
Branislav Bubanja
Pred nama su dva napredna modela Prestigio Libretto e-book čitača sa brzim e-ink ekranima: PER5062B ima ekran osetljiv na dodir, a i Internet je nadomak ruke.
preview
Mladen Mijatović
Intermec CS40 je profesionalni uređaj za komunikaciju, prikupljanje i obradu podataka. To je fizički ojačani smatrphone, otporan na grubo rukovanje, sa korisnim dodacima poput bar-kod čitača.
nopreview
Fancy TouchSmart računari
Nebojša Rašković
Moderan dizajn, odlične karakteristike i maksimalna funkcionalnost novih HP-ovih All-in-One računara samo su neki od razloga da razmislite o zameni starog desktop-a.
nopreview
Elektronski foto-album
Branislav Bubanja
Digitalni foto-ramovi su u jednom trenutku bili trend, ali je onda prodaja nekako zastala. Ipak, i na tom polju se nešto dešava, a Xwave uspešno koristi zatišje.
nopreview
Olympus LS-11
Žarko Gojković
Kvalitetni foto-aparati nisu nepoznanica, baš kao ni video-kamere, ali je problem kvalitetnog snimanja zvuka ostao. LS-11 je Olympus-ov pokušaj da odgovori zahtevima profesionalaca koji žele da pretvore zvuk u digitalnu formu.
nopreview
Za posao i za zabavu
Bojan Stanojević
Lenovo IdeaPad B560A je ekonomično koncipiran, ali i veoma upotrebljiv laptop - u njemu ćete naći od svega po malo, a ničeg previše.
nopreview
Džepni TV tjuner
Mladen Mijatović
RC DH9000R je maleni USB TV tjuner koji će vam se uvek naći pri ruci. Zanimljiv je (i) zbog toga što prima kako analognu, tako i digitalnu televiziju.
nopreview
Vesnik netbook proleća
Branko Nikitović
Netbook ili tablet sa Android-om? Toshiba je, u pokušaju da spoji najbolje iz dva sveta, ponudila AC100 - Android netbook.
nopreview
Tablet za male pare
Branislav Bubanja
Galaxy Tab, iPad i slični tablet računari obično koštaju više od prosečnog PC-ja. Da li to mora da bude tako? Naravno da ne mora - uz odricanje nekih sitnica, možete završiti model Ekan M-002 koji kosta svega 100 dolara.
nopreview
Didonator: Specijalno CES izdanje
Jelena Rupnik
Obišli smo CES i uživati u gedžetima: otvarač flaša za iPhone, iPad pretvoren u automat za igre, go-cart na naduvavanje, "pametne" rukavice, Whirpool mašina za veš koja se programira, tastatura koja uči, gitara sa ekranom...
nopreview
Samsung NX 11
Nenad Veljković
Kamera sa promenjivim objektivima, senzorom formata APC-C sa 3" AMOLED displejem koja snima video u HD režimu privlači veliku pažnju na fotografskim forumima. Da li se profiliše nova generacija aparata koja bi mogla da pobedi klasični DSLR koncept?
nopreview
PC Press i Gordana Lugonja
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Poslovna rešenja za štampu, OPS i bezbednost štampanih dokumenata... ovo su samo neki od pojmova, nepoznati većini korisnika. Gordana Lugonja iz firme Konica Minolta nam je otkrila šta oni zapravo znače, zašto su važni i kako se ona snalazi u svetu IT-ja.
nopreview
PS3 Slim... njemu za ljubav
Aleksandra Šakić
Aktuelna verzija obožavanog Sony Playstation-a pokupila je simpatije velikog broja gejmera - izgleda modernije, ima Wi-Fi, upotreba je pojednostavljena a stigle su i igrice u HD rezoluciji.
nopreview
Asus K52F na radost
Andrijana Maksimović
Kada vam draga donese Sony Play Station 3 i počne da likuje zbog toga što vam je kupila skup i dobar poklon, iznenadite je i iz rukava izvucite Asus K52F. Još kad bude videla da je laptop crvene boje, biće oduševljena. Ova boja (takoreći trula višnja) je lepo uklopljena sa crnim okvirom, pa na drugi pogled K52F ne mora biti izričito "ženski" - ponekad možete da ga ponesete sa sobom.
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter