GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #178 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #178 (14) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #178 (Jun 2011)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Tri pogleda na gedžet
Marko Savković
Pred nama su se ekskluzivno našla tri HTC-ova uređaja: ChaCha namenjen intenzivnoj komunikaciji preko Facebook-a, vrhunski smart telefon Sensation i prava poslastica: Flyer, prvi HTC-ov tablet koji kao iznenađenje donosi kapacitivnu olovku.
preview
Bojan Stanojević
Bliže se godišnji odmori, dani kada ćemo poželeti da zabeležimo lepe trenutke. Svakako već imate foto-aparat, ali možda je vreme za novi? Imamo dobru vest za vas: izbor je širok, cene su niske, a kvalitet visok... Detaljno smo testirali 40 foto-aparata firmi BenQ, Canon, Casio, Fujifilm, Kodak, Nikon, Olympus, Panasonic, Praktica, Samsung i Sony.
preview
Miloš Stamenković
Prošla su četiri meseca od zvanične prezentacije Sandy Bridge procesora, LGA1155 platforme i P67 čipseta, a Intel nam je već spremio novi čipset. Šta donosi Z68 i kako rade prve ploče?
nopreview
Multimedijalni eBook čitači
Branislav Bubanja
Na domaćem tržištu eBook čitača najprisutniji brend je Prestigio. U svojoj ponudi imaju i nekoliko interesantnih modela sa funkcijama koje prevazilaze njihovu osnovnu namenu. Kada se umorite od čitanja, možete da pogledate film...
nopreview
3D TV - lakše, brže i lepše
Mladen Mijatović
Neki smatraju da će 3D televizija konačno zaživeti tek sa ekranima koji se mogu gledati bez 3D naočara. Prelazni korak bi mogli biti Cinema 3D televizori s novom LG tehnologijom - naočari postoje, ali su znatno jednostavnije, jeftinije i ne zahtevaju punjenje baterija.
nopreview
Asus O!Play
Branislav Bubanja
Posle core komponenti i prenosivih računara, Asus širi polje delovanja i na multimedijalne uređaje. Do sada je predstavio nekoliko modela medija plejera, a na nedavno održanom CeBIT-u prikazan je i njihov prvi samostalni Blu-ray uređaj... sa dodacima.
preview
Mladen Mijatović
Čest problem s bežičnim umrežavanjem je relativno mali domet WLAN signala. Jednostavno i pristupačno rešenje su uređaji koji reemituju signal i tako proširuju oblast pokrivenosti. Isprobali smo TP Link TL-WA730RE.
nopreview
Hibrid za šire tržište
Branko Nikitović
Toyota Prius, prvi serijski proizveden hibrid, izgledao je "svemirski" i ostavio odličan utisak. Sada smo isprobali model Auris s pogonom preuzetim iz Prius-a, dakle automobil koji izgleda sasvim uobičajeno ali je itekako cyber.
nopreview
Tanji od inča
Branislav Bubanja
Samsung BD-D7500, osim što izgleda potpuno drugačije od svih dosadašnjih Samsung Blu-ray plejera, postavlja i jedan rekord...
preview
Zoran Dranković
Poslovni monitori su namenjeni radu u najtežim uslovima - kad god, gde god i za bilo koje potrebe. Uglavnom treba non-stop da rade... i da budu vidljivi sa prilične daljine. Da vidimo šta mogu Sharp PN-L601B i PN-V601, dijagonala metar ipo.
nopreview
TV preko USB-a
Miloš Stamenković
Kompanija Compro poznata je po kvalitetnim TV karticama. Proverili smo kako rade njihove USB varijante, U890F TV Stick i C200 Plus.
nopreview
Dodirljiva Tegra
Branislav Bubanja
Viewsonic je uspeo da pomiri dva "neprijatelja" - performanse i cenu. Smestio je trenutno najmoćniju platformu za tablete u uređaj koji ne košta previše. Upoznajmo Viewpad 10s.
nopreview
Intex 2450SUF
Andrija Ćeranić
Tražite glasan 2.1 sistem, s mnogo dodatnih mogućnosti za celodnevno uživanje u dobrom zvuku? Isprobali smo Intex 2450SUF, zvučnike kojima nije neophodan računar.
nopreview
Pinktervju: Branislava Gajić, Infostud
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Zapošljavanje je uvek interesantna tema, baš kao i letovanja, a ako se tome dodaju i četvoročkaši, dobija se neobična kombinacija koja je deo svakodnevnice Branislave Gajić, direktora Infostud grupe sajtova.


NIS

Ingram Micro

Datalab

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter