GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #178 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #178 (14) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #178 (Jun 2011)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Tri pogleda na gedžet
Marko Savković
Pred nama su se ekskluzivno našla tri HTC-ova uređaja: ChaCha namenjen intenzivnoj komunikaciji preko Facebook-a, vrhunski smart telefon Sensation i prava poslastica: Flyer, prvi HTC-ov tablet koji kao iznenađenje donosi kapacitivnu olovku.
preview
Bojan Stanojević
Bliže se godišnji odmori, dani kada ćemo poželeti da zabeležimo lepe trenutke. Svakako već imate foto-aparat, ali možda je vreme za novi? Imamo dobru vest za vas: izbor je širok, cene su niske, a kvalitet visok... Detaljno smo testirali 40 foto-aparata firmi BenQ, Canon, Casio, Fujifilm, Kodak, Nikon, Olympus, Panasonic, Praktica, Samsung i Sony.
preview
Miloš Stamenković
Prošla su četiri meseca od zvanične prezentacije Sandy Bridge procesora, LGA1155 platforme i P67 čipseta, a Intel nam je već spremio novi čipset. Šta donosi Z68 i kako rade prve ploče?
nopreview
Multimedijalni eBook čitači
Branislav Bubanja
Na domaćem tržištu eBook čitača najprisutniji brend je Prestigio. U svojoj ponudi imaju i nekoliko interesantnih modela sa funkcijama koje prevazilaze njihovu osnovnu namenu. Kada se umorite od čitanja, možete da pogledate film...
nopreview
3D TV - lakše, brže i lepše
Mladen Mijatović
Neki smatraju da će 3D televizija konačno zaživeti tek sa ekranima koji se mogu gledati bez 3D naočara. Prelazni korak bi mogli biti Cinema 3D televizori s novom LG tehnologijom - naočari postoje, ali su znatno jednostavnije, jeftinije i ne zahtevaju punjenje baterija.
nopreview
Asus O!Play
Branislav Bubanja
Posle core komponenti i prenosivih računara, Asus širi polje delovanja i na multimedijalne uređaje. Do sada je predstavio nekoliko modela medija plejera, a na nedavno održanom CeBIT-u prikazan je i njihov prvi samostalni Blu-ray uređaj... sa dodacima.
preview
Mladen Mijatović
Čest problem s bežičnim umrežavanjem je relativno mali domet WLAN signala. Jednostavno i pristupačno rešenje su uređaji koji reemituju signal i tako proširuju oblast pokrivenosti. Isprobali smo TP Link TL-WA730RE.
nopreview
Hibrid za šire tržište
Branko Nikitović
Toyota Prius, prvi serijski proizveden hibrid, izgledao je "svemirski" i ostavio odličan utisak. Sada smo isprobali model Auris s pogonom preuzetim iz Prius-a, dakle automobil koji izgleda sasvim uobičajeno ali je itekako cyber.
nopreview
Tanji od inča
Branislav Bubanja
Samsung BD-D7500, osim što izgleda potpuno drugačije od svih dosadašnjih Samsung Blu-ray plejera, postavlja i jedan rekord...
preview
Zoran Dranković
Poslovni monitori su namenjeni radu u najtežim uslovima - kad god, gde god i za bilo koje potrebe. Uglavnom treba non-stop da rade... i da budu vidljivi sa prilične daljine. Da vidimo šta mogu Sharp PN-L601B i PN-V601, dijagonala metar ipo.
nopreview
TV preko USB-a
Miloš Stamenković
Kompanija Compro poznata je po kvalitetnim TV karticama. Proverili smo kako rade njihove USB varijante, U890F TV Stick i C200 Plus.
nopreview
Dodirljiva Tegra
Branislav Bubanja
Viewsonic je uspeo da pomiri dva "neprijatelja" - performanse i cenu. Smestio je trenutno najmoćniju platformu za tablete u uređaj koji ne košta previše. Upoznajmo Viewpad 10s.
nopreview
Intex 2450SUF
Andrija Ćeranić
Tražite glasan 2.1 sistem, s mnogo dodatnih mogućnosti za celodnevno uživanje u dobrom zvuku? Isprobali smo Intex 2450SUF, zvučnike kojima nije neophodan računar.
nopreview
Pinktervju: Branislava Gajić, Infostud
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Zapošljavanje je uvek interesantna tema, baš kao i letovanja, a ako se tome dodaju i četvoročkaši, dobija se neobična kombinacija koja je deo svakodnevnice Branislave Gajić, direktora Infostud grupe sajtova.


Original Grupa

BIZIT 2022

300


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter