GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #189 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #189 (8) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #189 (Jun 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Bojan Stojanović
Impozantna Master kolekcija programa firme Adobe obuhvata sve neophodne alate za rad sa slikom, videom, zvukom i tekstom. Šta donosi CS6 generacija ove sveobuhvatne zbirke?
nopreview
Programirajte Metro
Bojan Dulejan
Dolazi novi Windows, Metro interfejs zamenjuje klasični, pa su neophodni alati za razvoj aplikacija sledeće generacije. Prirodno razvojno okruženje za njih je Visual Studio 11, za sada u beta verziji.
preview
Đorđe Grujić
Leto i ove godine donosi novu verziju ArchiCAD-a. "Šesnaestica" se može pohvaliti slobodnim geometrijskim oblicima, analizom održivosti vašeg projekta i podrškom za BIM komponente u oblaku.
preview
Jovan Bulajić
Oracle VM VirtualBox je jedno od najpopularnijih rešenja za virtualizaciju desktop operativnih sistema. Jednostavan je za korišćenje, nudi dobre performanse i besplatan je - iskoristili smo ga da pokrenemo Windows 8.
nopreview
Photoshop automatizacija
Nenad Veljković
Slike koje se neprekidno množe i potreba da se sa svetom podele čak i snimci nedeljnog ručka... Ako vam gori pod nogama, Photoshop automatizacija će vam omogućiti da ekspresno stignete do cilja.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
UltraDefrag, Xara Web Designer MX, Norton Identity Safe i Gladinet Cloud Desktop.
nopreview
Indeks za IT brucoša
Mladen Mijatović
Došlo je vreme upisa na fakultete i visoke škole. Onima koji su se opredelili za karijeru u oblasti informacionih tehnologija pruža se širok izbor državnih i privatnih visokoškolskih ustanova, što ne znači da je lako izabrati...
nopreview
Specijalno IT vaspitanje
Mladen Mijatović
Studenti koji se opredele za profesionalno IT obrazovanje u Information Technology School dobijaju priliku da uče u elitnom i dobro opremljenom okruženju, ali i da tokom školovanja steknu dragocena praktična iskustva u kompaniji ComTrade.Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter