GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #197 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #197 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #197 (Mart 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Vladimir Cerić
Excel spada u moćne alate čije opcije ostaju tajna za većinu korisnika, koji se zaustavljaju na sumiranju liste. Verzijom 2013 Microsoft ih ohrabruje da naprave ključni korak unapred: moćne opcije za analizu podataka se prosto guraju pred korisnikom, ne čekajući da ih on pronađe na ribbon-u.
nopreview
Svetlosna talasanja
Stevan Josimović
Lightwave je jedini 3D paket iz "velike četvorke" koji danas nije pod okriljem Autodesk-a. Posle epizode sa CORE varijantom Lightwave-a koja je trebalo da nagovesti dolazak nove generacije, dinamični razvoj ovog 3D paketa se nastavlja. Pred nama je verzija 11.5.
nopreview
Sigurnost na više nivoa
Kristijan Lazić
Jesu li vaši podaci sigurni? Na tako jednostavno pitanje nije lako dati pouzdan odgovor - sigurnost nikada nije potpuna, ali uz malo napora i umeren trošak možete je podići na dovoljno visok nivo. Da vidimo kako.
nopreview
ESET Smart Security 6
Kristijan Lazić
Kada se ispred nas nađe nova verzija ESET bezbednosnog paketa, znamo da su promene koje nas čekaju značajne. Zato je put od prvih beta verzija do finalnog izdanja često dug više meseci, pa i godina. Da vidimo šta donosi verzija 6.
nopreview
Jovan Mirović
Hoće li budući televizori bit izasnovani na Android operativnom sistemu? Možda i neće, ali sadašnje televizore možete i te kako "opametiti" ako im pridodate Android uređaj i malo softvera za njega.
preview
Nenad Veljković
U PC #196 opisali smo strukturu Photoshop-ove tipografske mašinerije. Ovoga puta isprobaćemo i ostale interesantne tehnike manipulisanja tekstom u 2D, ali i 3D okruženju.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Corel Painter Lite, DAEMON Tools, Alcohol 52% / 120% i Ashampoo 3D CAD Architecture.
nopreview
ECDL obuka za nastavnike
Mladen Mijatović
Osposobljenost nastavnog kadra za korišćenje računara u svakodnevnom radu je danas apsolutni imperativ. JISA, kao nosilac nacionalne ECDL licence, i EBC Internet test centar su obezbedili besplatnu obuku i polaganje ispita za zaposlene u osnovnim i srednjim školama u Srbiji.


Plazma

Pantheon PAWYuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter