GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #200 > Komentari
Arhiva tekstova iz sekcije Komentari. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #200 (6) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #200 (Jun 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Dejan Ristanović
nopreview
Vremeplov
Dejan Ristanović
Stremeći u budućnost, ponekad vredi zastati i osvrnuti se na put koji smo prešli. 200 brojeva i 18 godina časopisa "PC" obeležilo je turbulentnu epohu računarske industrije, koja je u pravom smislu te reči promenila svet. Podesili smo vremeplov na jednogodišnje skokove i krenuli na putovanje...
preview
Dejan Ristanović
Časopise "PC" i connect Srbija priprema mala Redakcija i velika grupa saradnika, društvo koje je na okupu manje-više od osnivanja časopisa, pa i od pre toga. Posle 200 brojeva dopustićete nam da potrošimo malo prostora i na nas same...
nopreview
-200, +100
U aprilu 1995. izašao je PC#1, u junu 2013. smo stigli do PC#200 dok će PC#300, ako ne ubrzamo tempo, izaći u leto 2022. godine. Zamolili smo naše saradnike da se prisete kompjuterske scene iz 1995. godine i da zamisle kompjutersku scenu 2022.
preview
Miodrag Popović
Od prvog stranog partnera kompanije Apple do jedine evropske države koja nema ni iTunes, ni AppStore, ni iPhone... Put je bio dug a za njegov uspešniji nastavak svi treba da se potrudimo.
nopreview
Mobilni uređaji i uticaj na zaposlene
Nikola Knežević
Moćni mobilni uređaji su na velika vrata ušli i u kancelarije korporacija. Kako ta mobilnost, uz mogućnost rada od kuće, utiče na produktivnost, ali i na zadovoljstvo zaposlenih? Medalja uvek ima dve strane.


Plazma

Pantheon PAWYuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter