GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #200 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #200 (8) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #200 (Jun 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Burne godine PC biznisa
Milan Bašić
Zajedno sa časopisom "PC" raste i čitavo domaće informatičko tržište. Bezmalo dve decenije obeležli su brojni usponi i padovi, a uzbuđenja nikada nije nedostajalo. Listajući prvi broj "PC"-ja setili smo se nekih domaćih kompanija koje su obeležile jednu IT epohu.
preview
Boris Tanacković
Holandski Oce je na tržištu već 135 godina i od samog početka se isticao epohalnim pronalascima, od bojenja margarina pa do crno-bele i kolor štampe najviših performansi. Danas je Oce deo Canon grupacije i ima odgovor na sve segmente štampe, od malih kućnih uređaja, preko plotera velikog formata do do transakcione i novinske štampe visokih tiraža.
nopreview
Srpski Internet - od .YU do .SRB
Lazar Bošković
Oko četvrt veka Internet živi i na ovim prostorima. Kako danas izgleda svi znamo, ali nekada je to bio neki sasvim drugačiji Internet. Kako smo od YU stigli do SRB domena, kako smo lutali i kako smo našli dobar put.
nopreview
Autodesk kroz istoriju
Vladimir Cvetković
Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. AutoCAD se primenjuje u gotovo svim oblastima projektovanja, u arhitekturi, građevinarstvu, proizvodnji, filmskoj industriji... Da vidimo kojim putem se stiže do trona.
nopreview
Stvorena i deljena vrednost
Jovana Milićević
S&T Serbia se bavi realizacijom IT rešenja, integracijom sistema, informatičkim konsaltingom i IT-jem kao uslugom. U Srbiji su se naročito istakli portalom eUprava, ali i drugim infrastrukturnim informatičkim projektima. O strategiji firme razgovarali smo sa direktorom, mr Predragom Vranešom, i sa menadžerom sektora poslovnih rešenja Rajkom Jovanovićem.
nopreview
Symantec platforma poverenja
Vladimir Vučinić
Izbor pravog rešenja za sigurnost i zaštitu Web sajta je kritičan korak za uspešnost online poslovanja. Symantec rešenja ulivaju poverenje, kako vama tako i posetiocima vašeg sajta. Upoznajmo Extended Validation SSL i druge elemente Symantec platforme poverenja.
preview
Biljana Sredić
Jedan od preduslova legalnog poslovanja je posedovanje pravilno licenciranog poslovnog softvera. To znači da bi on trebalo da bude prilagođen stvarnim potrebama preduzeća i da pruži optimalan odnos troškova i koristi. Upoznajmo model koji je razvio Akord...
preview
Gordana Dragićević
ABSoft već 20 godina organizuje savetovanja svojih korisnika, a u poslednje vreme to su trodnevna prolećna savetovanja. Ovogodišnji skup je održan od 18. do 20. aprila na Tari, uz prisustvo preko 120 učesnika.


Plazma
Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter