GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #200 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #200 (18) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #200 (Jun 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
TV multimedijalna centrala
Voja Gašić
Nije vam potreban ni prvi pogled. Dovoljno je da ga spazite krajičkom oka, pa da takav televizor poželite u svojoj kući. I dok polako otkrivate pametne osobine modela Samsung UE55F8000ST, sve vreme će vam pažnju privlačiti odlična slika.
preview
Dejan Ristanović
Pametni televizor je u jednoj sobi, računar u drugoj... Ne morate da razvlačite kablove niti da se poverite neizvesnosti WiFi-ja - filmovi mogu da teku kroz žice koje su već u zidovima. Potreban vam je samo par D-Link DHP-310AV adaptera, a za naše čitaoce obezbedili smo popust...
nopreview
Trendy tableti
Marko Čavić
Kineska kompanija NextBook nije mnogo poznata u Srbiji, ali će tabletima povoljnih cena pokušati da se nametne našem tržištu. Isprobali smo Next800T i Next10P12.
nopreview
Projektor na pola puta
Mladen Mijatović
Zahvaljujući visokoj vrednosti osvetljaja, NEC PE401H može da reprodukuje full HD sadržaje pri punom dnevnom svetlu, što ovaj bazično poslovni projektor čini interesantnim rešenjem i za kućni bioskop.
preview
Nenad Veljković
Pojavio se aparat koji ne možemo da poredimo ni sa čim, prvi kompaktni aparat sa full-frame CMOS senzorom rezolucije 24 Mp. Da li je Sony DSC-RX1 predmet želja, novi statusni simbol ili pokazatelj budućih tendencija?
nopreview
Oppo Find 5
Jovan Marić
Na našem tržištu slabo poznata kompanija Oppo predstavila nam se moćnim smartfonom Find 5. Full HD rezolucija na malim ekranima je očito u trendu, a videli smo i druge adute...
nopreview
Megaherci za tablet
Voja Gašić
U ekonomskom segmentu 7" tableta cilj su maksimalne performanse po što povoljnijoj ceni. Da vidimo kakav balans je napravio MeLE M7.
preview
Boris Stanojević
Restrikcija struje srećom nema, ali je potreba za UPS-ovima ostala, pošto su kratkotrajni prekidi u napajanju neizbežni pratilac elektroenergetskog sistema. UPS se danas ne koristi samo u poslovnom, već i u kućnom okruženju. Istražili smo ponudu firme EATON, jednog od lidera na polju profesionalnih UPS-ova.
nopreview
Tanak, lak, full oprema
Bojan Stanojević
Samsung je osvežio seriju 9 - novi ultrabook NP900X3E nije zamena nekog od starih modela, već će se prodavati paralelno s njima. Da vidimo koliko je procesorske snage, memorije i SSD gigabajta stalo u 1.16 kilograma...
nopreview
Uperi i snimaj
Marko Čavić
Kada dve dimenzije nisu dovoljne, dva objektiva će doneti treću dimenziju, i još mnogo toga. Isprobali smo novu Sony-jevu 3D kameru.
nopreview
Štampač i njegov softver
Ana Čavala
Nije lako izdvojiti se u svetu MF uređaja. OKI svoje adute pokazuje pre svega u poslovnom okruženju, pa smo isprobali MB471dnw.
nopreview
Browser u oblacima
Jovan Bulajić
Maxthon Web browser dolazi iz Kine i predstavlja sve popularniju alternativu za daleko poznatije programe istog tipa. Akcenat je stavljen na opcije za rad u oblacima.
nopreview
Slikanje ekrana
Jovan Bulajić
Greenshot je dobar program za snimanje sadržaja ekrana, uz opcije koje klastični PrtScr taster ne može da ponudi...
nopreview
Take Command
Jovan Bulajić
Sećate li se komandne linije? A alternativnog komandnog procesora 4DOS (kasnije i 4NT)? Verovali ili ne, taj projekat se i dalje razvija i nudi zgodne alate za iskusnije korisnike. Njegovo ime je Take Command.
nopreview
Avant Browser
Jovan Bulajić
Avant Browser za iscrtavanje Web stranica ne koristi jedan, već sva tri popularna rendering engine-a, emulirajući tako Internet Explorer, Chrome i Firefox. Proverite kako vaša Web strana izgleda u svim varijantama...
nopreview
Gdata Internet Security 2014
Kristijan Lazić
Dilema da li nam bezbednosni softver treba ili ne u praksi ne postoji - to je virtuelni sigurnosni pojas koga je naprosto neophodan. Svake godine bezbednosni paketi suočavaju se iznova sa izazovom kako postojeće verzije "sigurnosnih pojaseva" dodatno unaprediti. Pogledali smo šta donosi Gdata Internet Security u verziji 2014.
nopreview
Deezer - muzika iz oblaka
Jovana Milićević
Deezer je popularni muzički servis, nedavno lansiran na domaćem tržištu u partnerstvu s Telenor-om. Tako se Srbija našla na listi 182 zemlje u kojima korisnici mogu, legalno i pod povoljnim uslovima, da pristupe ogromnoj muzičkoj kolekciji.
nopreview
Internet vodič
Ladislav Struharik


Plazma

Pantheon PAWYuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter