GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #202 > PC.Edu
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Edu. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #202 (5) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #202 (Septembar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Slobodan Perišić
Obuka je osnov svakog uspešnog rada i zato sa njom treba početi vrlo rano, po mogućnosti još u školskim danima. Verujući da je 3D CAD softverski alat budućnosti, Autodesk je osmislio uspešan obrazovni model. Kako studenti i učenici dolaze jeftino ili besplatno do vrhunskih CAD alata?
preview
Saša Stamenković
Kakav je model obrazovnog procesa budućnosti? Ako reforma obrazovanja proklamuje decentralizaciju, privatnu inicijativu, e-learning i inovativnost u obrazovanju, onda je to plodno tlo za virtualne škole. Da vidimo kakva su iskustva...
nopreview
Zelena učionica
Darko Pantović
Edukativni portal "Zelena učionica" treba da približi elektronsko obrazovanje osnovnim školama, a naročito deci mlađeg školskog uzrasta. Odnedavno je raspoloživa i prateća Android aplikacija.
nopreview
Interaktivno učenje
Andrijana Maksimović
"Interaktivni Bukvar" firme Coprix Media stiže u eksperimentalna odeljenja domaćih škola, a sledeći korak nije daleko - "Interaktivna matematika".
nopreview
Interaktivno, na tabli ili na zidu
Mladen Mijatović
NEC projektori iz UM serije mogu da rade u sprezi sa pametnim tablama, ali i da prikazuju sliku na bilo kojoj ravnoj površini, čak i običnom zidu, koji tako pretvaraju u interaktivnu projekcionu tablu.
PC Press Studio

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter