GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #202 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #202 (19) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #202 (Septembar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Haswell na delu
Dejan Ristanović
Nova generacija Intel-ovih mikroprocesora već je stigla do nas, ugrađena u novi Sony VAIO Pro 13 ultrabook mase koja za dlaku prelazi kilogram. Ima li uopšte smisla čekati išta bolje?
nopreview
Google Chromecast
Branko Nikitović
Mnogo dobrih ideja je isprobano pri funkcionalnom povezivanju računara, mobilnog uređaja i televizora u celinu. Sada se u "rat za dnevnu sobu" uključuje i Google na sebi svojstven način - jeftino i jednostavno. Adut se zove Chromecast.
preview
Bojan Stanojević
Na teško pitanje "tablet ili laptop" ima raznih odgovora, a šta ako u kombinaciju dodate i stoni računar? I to se može rešiti - pogledajte HP Envy Rove 20.
nopreview
Mali džin
Dejan Ristanović
U eri malih i lakih laptopa Lenovo IdeaPad Y510p nas je iznenadio kako dimenzijama i masom, tako i performansama.
nopreview
Uspešno zatezanje bora
Radovan Bibić
Sačuvane dobre odlike uređaja uz umerenu, ali dobro pogođenu nadogradnju mogu doneti veliki iskorak, što je potvrdio Gigabyte osveženim smartfonom GSmart Maya M1 v2.
nopreview
Measy Mini PC
Branislav Bubanja
Moderni multimedijalni plejeri zasnovani su na Android-u i sve ih je više. Measy Mini PC U2A se pridružuje trendu, uz niz opcionih dodataka.
nopreview
Komplet za videofile
Voja Gašić
Od snimanja, preko montaže, do prikazivanja na najbližem belom zidu... Kamkorder Sony PJ780VE nudi sve što video-entuzijasta može da poželi, i to u istom kućištu.
nopreview
Nokia Lumia 520
Voja Gašić
Lumia 520 je živahan smartfon izrazito privlačne cene. Ako razmišljate o prelasku na Windows Phone 8, ovo je dobar kandidat.
preview
Voja Gašić
Svaki Galaxy top-model imao je mini varijantu koja se obično kupovala suprugama ili devojkama. Četvrta generacija S serije više i nije tako mini...
preview
Miloš Stamenković
NVIDIA je predstavila grafičke karice iz serije 700: najpre su stigli GTX780 i GTX770. Sada stižu i GTX760 kartice, po ceni najbliže realnosti većine kupaca. Isprobali smo Gigabyte-ov adut.
nopreview
Prestigio Fablet
Voja Gašić
Prestigio je sve hrabriji kada je u pitanju hardver i dizajn njegovih uređaja. MultiPhone PAP 5044 je fablet sa HD ekranom.
nopreview
PC s televizorom
Bojan Stanojević
Talas all-in-one računara stigao je i do Samsung-a - predstavljamo vam njihov Ativ One 5.
nopreview
Tablet sa bonusom
Voja Gašić
ASUS MeMo Pad HD 7 nije samo značajno unapređenje prethodnog MeMO modela, već donosi redefinisanje čitave klase jeftinih tableta. Sve je sada tu!
nopreview
Šuko UPS
Boris Stanojević
APC je nesumnjivi lider na polju UPS-ova, a mesto lidera nije lako održati: svi se uvek ugledaju na lidera pokušavajući da ga svrgnu s trona. Zato nema spavanja na lovorikama, već se mora ići napred i širiti tržište. Recimo, obezbeđujući da na UPS ne priključujemo samo računare...
nopreview
Beležnica od 8 inča
Voja Gašić
Galaxy Note serija fableta i tableta ima vernu publiku koja voli da koristi olovku. Isprobali smo Note 8 i njegov S-Pen.
nopreview
Zvanična TV evolucija
Voja Gašić
Učinite svoj Samsung SmartTV još pametnijim, i to koristeći oficijelni Samsung Evolution Kit.
nopreview
Sony NEX 3N
Nenad Veljković
Još jedan aparat sa APS-C senzorom potvrđuje da su se poluformat i izmenjiva optika održali u ovoj klasi. Šta kvalitetan senzor i odlična slika, kao i izbegavanje kompleksnosti DSLR sveta, donose ovom Sony foto-aparatu?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Xara Designer Pro X9, PeaZip, Microsoft Office Configuration Analyzer Tool i Windows Sysinternals ZoomIt.
nopreview
Internet vodič
Ladislav StruharikYuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter